Έφη Σαρρή: Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή

Έφη Σαρρή: Αν ήμουν εγώ δίπλα στον Τραμπ, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή
aeweb

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Έφη Σαρρή σε τηλεοπτική της συνέντευξη και συγκεκριμένα στο Happy day, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως την είχε μαγέψει ο Ντόναλντ Τραμπ και πως ήθελε να πάει στην Αμερική να τον διεκδικήσει από την… κακάσχημη Μελάνια.

«Θέλω πολύ να πάω στην Αμερική να γνωρίσω αυτόν τον μοναδικό ηγέτη, τον ξανθό, με το μαλλί… Με μάγεψε ο Ντόναλντ Τραμπ. Είναι πολύ ηγετικός… Ήθελα να τον διεκδικήσω από αυτή την άσχημη τη Μελάνια. Τώρα όμως μου αρρώστησε και “έπεσαν” τα φτερά μου», είχε αναφέρει σε εκείνη τη συνέντευξη.

Τώρα, η τραγουδίστρια επανέρχεται με νέες δηλώσεις για τον απερχόμενο πρόεδρο της Αμερικής, λέγοντάς τα μάλλον κάπως διαφορετικά για εκείνον. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Pop Up, η Έφη Σαρρή λέει πως αν τον «είχε μία εβδομάδα, θα τον είχε στρώσει», ενώ τη Μελάνια την χαρακτηρίζει… «άγγελο».

«Είχα αποφασίσει να πάω στην Αμερική για να συναντήσω τον Τραμπ και να πάρω τη θέση της Μελάνια. Και είχα πείσει τον εαυτό μου και να πάρω υπνωτικά χάπια για να κοιμηθώ και να μην καταλάβω το ταξίδι. Μια εβδομάδα να τον είχα εγώ τον Τραμπ και να δεις πώς θα τον είχα στρώσει.

Όχι που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, τη Μελάνια, και της φέρεται με τον τρόπο που της φέρεται. Πίστεψέ με, αν ήμουν εγώ δίπλα του, ο πλανήτης θα είχε άλλη μορφή. Αλλά δυστυχώς με πρόλαβε το lockdown», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

newsbeast.gr