Εβελίνα Παπούλια: Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα

Εβελίνα Παπούλια: Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα

Εβελίνα Παπούλια: Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou» ήταν το πρωί της Τρίτης η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μίλησε για την επερχόμενη πρεμιέρα της ροκ όπερας με την Άννα Βίσση «Δαίμονες», αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είναι οι ίδιοι Δαίμονες με την πρώτη παράσταση. Ο Γιάννης Κακλέας κάποια πράγματα τα έχει αλλάξει, τα έχει προσαρμόσει, έχει βάλει τη δική του υπογραφή. Νομίζω ότι ο κόσμος θα δει κάτι πάρα πολύ ωραίο» δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν έχει γίνει τέτοια υπερπαραγωγή ξανά στην Ελλάδα. Έχει απίστευτη τεχνολογία και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Έχει κάποια εφέ τα οποία δεν έχουν ξαναγίνει».

Για τη συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα, η Εβελίνα Παπούλια σχολίασε: «Ο Νίκος έχει μία πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα, το οποίο για να το τοποθετήσω και ανάλογα, θα έλεγα πως στην Ελλάδα δεν ανεχόμαστε το διαφορετικό. Το βλέπουμε κάπως περίεργα. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ένας τόσο μεγάλος σε μυαλό άνθρωπος και έχει κάνει ανάλογα πράγματα, με αυτά τα πράγματα μπορεί να παίζει και να κάνει την πλάκα του ανά πάσα στιγμή. Κάποιοι μπορεί να το κριτικάρουν, αλλά είναι ιδιοφυής σε αυτό που κάνει – σαν προσωπικότητα».

Τέλος, μίλησε και για τον ιδιαίτερο γάμο της στη Σκωτία: «Γενικά, ο,τιδήποτε γοτθικό μυ αρέσει. Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα. Είχαμε φτιάξει ένα φόρεμα, ιδιαίτερο… Συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο μέσα μου, μεταφυσικό. Είναι μερικά μέρη που πηγαίνεις και αισθάνεσαι οικεία».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ