Δούκισσα Νομικού: Δεν συγχωρούνται όλα τα λάθη!

Δούκισσα Νομικού: Δεν συγχωρούνται όλα τα λάθη!

Η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ» αποκάλυψε τι εύχεται να της φέρει το 2013, δίνει της ευχές της για τη νέα χρονιά, απαντάει στο ερώτημα αν θέλει να αποκτήσει παιδί και μιλάει για τη σχέση της με το Χρήστο Χολίδη.

Η συμμετοχή της στη νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου προέκυψε «εντελώς ξαφνικά, όπως όλα τα υπέροχα πράγματα έχουν συμβεί στη ζωή μου…Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό. Τώρα αν έχω ταλέντο δεν ξέρω τι να απαντήσω. Θα φανεί στο χειροκρότημα… Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω πολλά σχόλια. Όμως, δεν αυτοπροτάθηκα».

Αναφερόμενη στο σύντροφό της, Χρήστο Χολίδη, αποκάλυψε ότι δεν συγκατοικούν: «Δεν ξέρω πως είναι να συγκατοικείς με κάποιον. Δεν το έχω δοκιμάσει. Όταν το δοκιμάσω θα σας πω».

Σε ερώτηση για το ποιο λάθος του συντρόφου της έχει συγχωρήσει, αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες. «Θα μου επιτρέψετε να μην πω κάτι συγκεκριμένο, όμως η άποψη μου είναι ότι δεν συγχωρούνται όλα τα λάθη… Αξίζει όμως να δίνεις ευκαιρίες, όταν υπάρχει διάθεση να αξιοποιηθούν σωστά και από τις δύο πλευρές. Ο πραγματικός έρωτας ναι, μπορεί να κρατήσει για πάντα. Δεν συμβαίνει όμως συχνά. Το βλέπω στους γονείς μου. Είναι μαγικό…».

Μέσα στα σχέδια για το 2013 είναι και ένα παιδί; «Τα παιδιά είναι ευλογία, αλλά πιστεύω πως δεν είναι καιρός ακόμη για να κάνω παιδί».

Για το νέο χρόνο, η παρουσιάστρια ευχήθηκε: «Ελπίζω να μπορέσουμε να ανασάνουμε, ελπίζω να χαμογελάσουμε ξανά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε σύντομα. Γιατί θα τα καταφέρουμε, είναι σίγουρο! Δεν θέλω να αλλάξει κάτι στη δική μου ζωή, θέλω να αλλάξει κάτι στη ζωή όλων μας. Να φύγει η μιζέρια και να επιστρέψει η ευτυχία. Καλή χρονιά σε όλους μας».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ