Διπλό μετάλλιο για τον Κρητικό παραολυμπιονίκη Στεφανουδάκη στην Ινδία (φωτο)

Διπλό μετάλλιο για τον Κρητικό παραολυμπιονίκη Στεφανουδάκη στην Ινδία (φωτο)

Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ήταν ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε διεθνή διοργάνωση αφού κατάφερε να πετύχει δύο σπουδαίες διακρίσεις, μία στον ακοντισμό και μια στην σφαιροβολία στο 5 th India Open Parathletics International Championship 2023 το οποίο διεξήχθη στην πόλη Bengaluru στο Shree Kanteerava Stadium.

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς καταφέραμε σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας και να κατακτήσουμε δύο χρυσά μετάλλια ένα στον ακοντισμό με βολή στα 29,26μ. κι ένα στη σφαιροβολία με βολή στα 8,41μ. . Η προετοιμασία μας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και η προσπάθεια μας συνεχίζεται με στόχο φυσικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Παρίσι τον ερχόμενο Ιούλιο και στη συνέχεια τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που είναι πάντα δίπλα μας και μας έδωσε την δυνατότητα να λάβουμε μέρος σε αυτή τη διοργάνωση. Ευχαριστώ, επίσης, τον προπονητή μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη που ήταν κοντά μου και σε αυτή την διοργάνωση και με στήριζε με κάθε τρόπο», τόνισε ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στηρίζουν: ο μέγα χορηγός: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ και τα μέλη των εταιρειών: Minoan Lines, Πλαστικά Κρήτης, Ζαρός Α.Ε., MK Hotel Collection, Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή, SIKA Hellas ABEE, ΖΟΕΤΙΣ Ελλάς Α.Ε., Δέρμος- Δημητρακόπουλος Α.Ε., Proactive A.E. , Δριμισκιανάκης PC.

neakriti.gr