Διονύσης Πρώιος: Από το Master Chef, στο πορνό (video)

Διονύσης Πρώιος: Από το Master Chef, στο πορνό (video)

Διονύσης Πρώιος: Από το Master Chef, στο πορνό (video)

Ο 54χρονος πρώην παίκτης του Master Chef 4 θα κάνει πρεμιέρα στη νέα πλατφόρμα της εταιρείας στο διαδίκτυο, αλλά και σε κανάλι που φιλοξενεί την συχνότητά της, γνωστή ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα

Από το Master Chef ο Διονύσης Πρώιος αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, να κάνει… στροφή στην καριέρα του και να παρουσιάσει το Dionysis Diary.

Πρόκειται για μια νέα -σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών- σειρά η οποία είναι πρωτότυπη όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα στο χώρο του ερωτικού θεάματος.

Σε αυτή την σειρά ο ερασιτέχνης μάγειρας που γνωρίσαμε μέσα από το reality μαγειρικής του Star θα παρουσιάζει συνταγές μαγειρικής με μια πιο… πικάντικη ματιά.

Ο 54χρονος πρώην παίκτης του Master Chef 4 θα κάνει πρεμιέρα στη νέα πλατφόρμα της εταιρείας στο διαδίκτυο, αλλά και σε κανάλι που φιλοξενεί την συχνότητά της, γνωστή ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ο Διονύσης Πρώιος ενημερώνει τον κόσμο πως σύντομα θα βγει η εκπομπή του έχοντας στο πλάι του δυο κοπέλες από την βιομηχανία του ερωτικού θεάματος.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του Masterchef -ο σύγχρονος Διόνυσος όπως αυτοαποκαλείται στο διαφημιστικό- έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες από Έλληνες γονείς.