Δήμητρα Παπανδρέου: Έχω κάνει υπερβάσεις

Δήμητρα Παπανδρέου: Έχω κάνει υπερβάσεις

Δήμητρα Παπανδρέου: Έχω κάνει υπερβάσεις

»Ποιος καθορίζει το προφίλ μου;» αναρωτήθηκε η Δήμητρα Παπανδρέου στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά τα ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν απο ανθρώπους της μόδας για τις στυλιστικές της επιλογές. »Και ο Ανδρέας τα ίδια άκουγε όταν φόραγε ζιβάγκο» συνέχισε…

Όπως πάντα χειμαρρώδης η πρώην Πρώτη Κυρία της Ελλάδας δήλωσε στην κάμερα της »Πρωινής Μελέτης» ότι είναι άνθρωπος που έχει κάνει υπερβάσεις και είναι σταθερά κόντρα σε όλες αυτές τις συμβάσεις. »Κόντρα ήταν ακόμη και ο ίδιος ο άντρας μου που έφερε στην Ελλάδα συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος. Σκεφτείτε τί άκουγε ο Ανδρέας όταν φόραγε τα ζιβάνγκο και τα πρωτοποριακά για την εποχή τους ρολόγια…τα ίδια και χειρότερα άκουγε!» σχολίασε συγκρίνοντας τον εαυτό της με τον Ανδρέα Παπανδρέου της δεκαετίας του ’70.

Η Δήμητρα Παπανδρέου έσπευσε να χαρακτηρίσει όσους την σχολιάζουν αρνητικά »κακοπροαίρετους» και »αναλώσιμους». »Θα ήταν καλύτερα να μας σχολιάζουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία, που είναι αξιόλογοι. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει.» πρόσθεσε.

»Γιατί εγώ, αγάπη μου, δεν σκοπεύω να κλείσω την ιστορία μου. Την δικιά μου την ιστορία δεν την έχω αρχίσει ακόμα…» συνέχισε ακάθεκτη η Δήμητρα Παπανδρέου.

Αποκάλυψε επίσης ότι είναι μόνη της αυτόν τον καιρό, αλλά »αυτό πια το έχω συνηθίσει…». Ωστόσο αφήνει παράθυρο ελπίδας λέγοντας ότι »ο έρωτας πάντα χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις»…

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ

Προτάσεις για τα Χανιά