Η Δήμητρα Ματσούκα αισθάνεται πολύ μικρή για να γίνει μαμά

Η Δήμητρα Ματσούκα αισθάνεται πολύ μικρή για να γίνει μαμά

Η Δήμητρα Ματσούκα αισθάνεται πολύ μικρή για να γίνει μαμά

Καλεσμένη στο «Πρωινό mou» της Τετάρτης βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα και η ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον έρωτα, τις σχέσεις και την επιθυμία να αποκτήσει -όχι ακόμη- τη δική της οικογένεια.

Μιλώντας για τις σχέσεις, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δε θα μπορούσε να είναι με κάποιον που την ταλαιπωρεί, λέγοντας: «Βλέπουμε συχνά γύρω μας ανθρώπους που έχουν σχέσεις με τις οποίες ταλαιπωρούνται και μένουν σε αυτές. Είναι κάτι που εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω. Το είχα κάνει μικρότερη και για αυτό ξέρω πολύ καλά ότι είναι κάτι που δεν το επιθυμώ. Είμαι και φυγόπονος άνθρωπος γενικά. Δε μου αρέσει η στενοχώρια καθόλου».

Μάλιστα, αποκάλυψε το κοινό που είχαν οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της. «Έχω ερωτευτεί ανθρώπους που ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους, που έχουν διαφορετική κοινωνική και οικονομική δύναμη, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό. Έχουν ευφυΐα, παιδεία, χαίρουν εκτίμησης στο χώρο τους, έχουν καλοσύνη, χιούμορ, δε ζηλεύουν και δεν φθονούν τους γύρω τους. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που η φυσική τους στάση είναι να υπογραμμίζουν το καλό. Αυτά τα βασικά στοιχεία που εμένα με κάνουν να εκτιμήσω πάντα έναν άνθρωπο είναι πάντα τα ίδια», είπε η Δήμητρα.

Όσο για το αν θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή τη δική της οικογένεια, απάντησε: «Είναι μια εκδοχή που μου φαίνεται πολύ συμπαθής. Όταν βλέπω ζευγάρια δυο ανθρώπων όμορφων που έχουν μια ωραία οικογένεια, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Δεν είναι κάτι που θα απέκλεια στη ζωή μου, αλλά αν προκύψει ή όχι δεν έχω το κληρονομικό χάρισμα για να σας το πω. Αυτό το καμπανάκι δε μου έχει χτυπήσει», ενώ τόνισε ότι ακόμη αισθάνεται πολύ μικρή για να γίνει μαμά. «Εγώ λοιπόν αισθάνομαι πολύ μικρή ακόμη, ίσως γιατί αν έπρεπε να πάω δύο μήνες για μια ταινία εκτός Αθηνών ή μια περιοδεία, θα με ευχαριστούσε πολύ. Αν είχα ένα παιδί, επειδή είμαι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, δε θα ήθελα να το μεγαλώνουνε άλλοι ακόμα κι αν πρόκειται για ανθρώπους δικούς μου. Θα ήθελα να ήμουν εκεί. Από την άλλη ξέρω ότι δε θέλω να είμαι εκεί. Οπότε νομίζω ότι δεν είναι ακόμη η ώρα μου».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ