Έβαλαν χειροπέδες στη Δήμητρα Αλεξανδράκη! Τι δήλωσε η ίδια

Έβαλαν χειροπέδες στη Δήμητρα Αλεξανδράκη! Τι δήλωσε η ίδια

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής με τη διαδικασία του αυτοφώρου στην περιοχή της Γλυφάδας η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το μοντέλο που έγινε γνωστό από το «Next Top Model».

Το μοντέλο βρισκόταν στο αυτοκίνητο της με μία φίλη της όταν υπεβλήθη σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένη.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Γλυφάδας αναφέρουν ότι όταν επιχείρησαν να τη συλλάβουν, εκείνη άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί, οπότε και προσήχθη μαζί με τη φίλη της στο Τμήμα.

Σε βάρος του μοντέλου έχει σχηματισθεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθήνας.

Τη δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το μοντέλο, μιλώντας για την περιπέτεια της στην μεσημεριανή εκπομπή Μίλα, παραδέχθηκε πως όντως πέρασε με κόκκινο, αλλά στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της συμπεριφέρθηκαν απαίσια:

«Όλο αυτό από την αρχή είναι ένα ψέμα. Δεν βρισκόμουν καν στην παραλιακή αλλά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεν παραβίασα δυο κόκκινα, και δεν είμαι τρελή για να τα περνάω έτσι και να σκοτώσω κανέναν άνθρωπο, και πάνω απ΄όλα να διακινδυνεύσω τη δική μου ζωή».

Όπως εξήγησε, ναι μεν παραβίασε το κόκκινο, αλλά αφού πρώτα βεβαιώθηκε πως ο δρόμος είναι άδειος, και πως δεν έρχεται κανένας, και αφού σταμάτησε για να ελέγξει:

«Παραβίασα ένα κόκκινο, αλλά κοίταξα, σταμάτησα και έφυγα μετά. Ήρθαν τρία περιπολικά από πίσω μου, δυο ασφαλίτικα, 3-4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, κατεβαίνω κάτω, τους λέω “συγγνώμη βιαζόμουν να πάω σπίτι”, και άρχισαν να με ειρωνεύονται, να μου λένε για τις φωτογραφίσεις μου, για την τηλεόραση, και για χίλια δυο πράγματα που δεν τους αφορούνε, με χαρακτήρισαν “μπεκρού”, και τους λέω “πολύ ωραία. Αν είμαι μπεκρού, θα τα πούμε αύριο στην υπηρεσία, όπου θα κάνω και την αναφορά μου”. Κάποια στιγμή, ήρθε ένας που δεν φορούσε καν στολή, και με βούτηξε από το χέρι, και θα περάσω από ιατροδικαστή. Χριστέ μου… Δυο μέρες δεν έχω κοιμηθεί καθόλου!»

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη συμπεριφορά των αστυνομικών, είπε:

«Είναι δυνατόν να με τραβάνε με χειροπέδες; Τι είμαι; Ναι πέρασα με ένα κόκκινο σηματοδότη, ναι ζήτησα να πληρώσω το πρόστιμο μου, έπρεπε να με σέρνουνε με χειροπέδες και να με έχουνε δεμένη στο πίσω κάθισμα λες και έκανα το ριφιφί του αιώνα; Έχουνε σχηματίσει μια δικογραφία εις βάρος μου, που λέει τ΄απίστευτα μέσα!»

Μάλιστα όπως λέει, οι αστυνομικοί «γύρισαν και μου είπαν τι θα πιστέψουν. Εσάς τις δυο ή εμάς τους δέκα; όλα ψέματα είναι! Η μόνη αλήθεια είναι ότι πέρασα έναν κόκκινο σηματοδότη».