Με χειροπέδες στο «ΟΛΑ Μπάχαλο» η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Με χειροπέδες στο «ΟΛΑ Μπάχαλο» η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη και έβγαλε τις χειροπέδες που τις φόρεσαν το βράδυ της Πέμπτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στο «ΌΛΑ μπάχαλο», φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα και μίλησε για όσα έζησε κατά τη σύλληψή της και πώς αυτή η περιπέτεια την επηρέασε ψυχολογικά.

Το «καυτό» μοντέλο διηγήθηκε όλα όσα συνέβησαν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και κατέληξαν στην προσαγωγή της στο Αστυνομικό Τμήμα και την αυτόφωρη διαδικασία.

Η Δήμητρα δήλωσε πως είχε πιει μόνο δυο ποτήρια σαμπάνια και πως η μοναδική παράβαση που έκανε ήταν να παραβιάσει ένα κόκκινο φανάρι με το αυτοκίνητό της και όλα όσα συνέβησαν στην πορεία ήταν αποτέλεσμα της συμπεριφοράς των αστυνομικών που τη σταμάτησαν.

«Θα σε πάω μέσα μωρή», ισχυρίζεται η μελαχρινή καλλονή ότι της είπε ο αστυνομικός και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου δεν της είχαν επιτρέψει να πάει στην τουαλέτα, να πιει ή να φάει κάτι.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η αστυνομία την κακοχειρίστηκε, αφού όταν βγήκε από το αυτοκίνητο της, την έσπρωξαν, προκαλώντας στο κορμί της μελανιές, που τις έδειξε. «Τέτοιο σπρώξιμο ούτε σε άλλες… καταστάσεις δεν έχω φάει» αποκάλυψε η ίδια, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε αντίσταση από την πλευρά της, απλά είχε ζητήσει να κάνουν πιο γρήγορα γιατί είχε δουλειά. Αμέσως μετά την κατάθεση της, στην είσοδο την περίμεναν δεκάδες φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι, για να πάρουν μια δήλωση της για την περιπέτεια της, κάνοντάς τη να νιώθει πως βρισκόταν σε επίδειξη μόδας.
{jumi [*78]}{jumi [*79]} protothema.gr