Δικό της άρωμα κυκλοφορεί η Taylor Swift

Δικό της άρωμα κυκλοφορεί η Taylor Swift

Η σταρ της κάντρι μουσικής Taylor Swift συνεργάζεται με τη διεθνούς φήμης εταιρία καλλυντικών Elizabeth Arden για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αρώματα και κολώνιες.

Η εταιρία καλλυντικών και ειδών προσωπικής φροντίδας Elizabeth Arden, με την οποία έχουν συνεργαστεί διάφορες διασημότητες, ανακοίνωσε χθες ότι το πρώτο άρωμα της σειράς της Taylor Swift θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011.
Η 20χρονη Swift θα εμπλακεί προσωπικά σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής, συσκευασίας και διαφήμισης του αρώματος. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πώς θα τιτλοφορείται η σειρά.
Η ανακοίνωση για τη νέα δραστηριότητα της Swift έγινε μια μόλις εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της βραβευμένης με Grammy τραγουδοποιού με τον τίτλο “Speak Now”. Το προηγούμενο άλμπουμ της “Fearless” προωθήθηκε μέσω μιας 10μηνης περιοδείας και ήταν το μουσικό άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2009.
“Πάντα λάτρευα τον τρόπο με τον οποίο τα αρώματα μπορούν να ερεθίσουν την μνήμη ενός ατόμου, να θυμίσουν γεγονότα ή ανθρώπους και να τα χαράξουν για πάντα στο μυαλό σου”, αναφέρει η Swift σε ανακοίνωση της.
Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Elizabeth Arden Ρόναλντ Ρόουλεστον χαρακτήρισε τη Swift “ένα πρότυπο που μπορεί να εμπνεύσει τους θαυμαστές του σε καθημερινή βάση”. 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ