Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

To aera.gr δεν περιορίζεται μόνο σε αυτήν την σελίδα αλλά παρέχει πληθώρα υπηρεσιών που σχετίζονται με το digital marketing, φωτογραφία και video.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες μας

Διαχείριση εταιρικών facebook & Instagram (social media management)

Μια από τις νεότερες και πλέον δημοφιλής υπηρεσίες είναι η διαχείριση εταιρικών facebook & Instagram (social media management).

Η ομάδα μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα, οικονομικά και με πλάνο την διαχείριση εταιρικών facebook & Instagram απαλλάσσοντας σας από αυτήν την χρονοβόρα διαδικασία.        

Κατασκευή, σχεδιασμό και φιλοξενία ιστοσελίδας

Μια από τις σημαντικότερες για κάθε επιχειρηματία υπηρεσία είναι η Κατασκευή, σχεδιασμό και φιλοξενία ιστοσελίδας.

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την κατασκευή και σχεδιασμό μοντέρνων δυναμικών ιστοσελίδων βάση των απαιτήσεων του επιχειρηματία. Διαβάσετε εδώ περισσότερα και δείτε δουλείες μας

Για όλους όσους διαθέτουν ιστοσελίδα μπορούμε να του φιλοξενήσουμε στο δικό μας server, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Δείτε εδώ τα διαθέσιμα πακέτα…

Ηλεκτρονική διαφήμιση – Digital Marketing

H ηλεκτρονική διαφήμιση είναι το σημαντικότερο για όλους τους επιχειρηματίες αλλά ταυτόχρονα και το πιο δύσκολο να το διαχειριστείτε.

Εμείς έχουμε διαμορφώσει την ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ηλεκτρονική διαφήμιση με το χαμηλότερο κόστος. Διαβάσετε εδώ περισσότερα…       

Φυσικά δεν σταματάμε μόνο στην σελίδα σας αναλαμβάνουμε και το Digital Marketing και βάση των απαιτήσεων σας δημιουργούμε ένα πλάνο διαφημίσεων στο google, facebook, Instagram, e-mail ή σε κάποια άλλες ιστοσελίδες.

Φωτογραφίες και Video

Η φωτογραφία είναι αυτό που ανάδειξε το aera.gr, φυσικά δεν περιοριζόμαστε μόνο στην φωτογράφηση εκδηλώσεων και εγκαινίων.

Έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία φωτογραφικών και video υπηρεσιών όπως:

  • Διαφημιστική φωτογραφία (προϊόντα – ξενοδοχεία)
  • Φωτογράφιση εκδηλώσεων
  • Αεροφωτογραφίες & αεροβίντεο με τηλεκατευθυνόμενα quad – drone
  • Σκηνοθεσία και παραγωγή video clip