Διασώστης Χανιά: Δεν ξέρω αν η Ασπασούλα μου σήμερα θα με έβλεπε ζωντανό

Διασώστης Χανιά: Δεν ξέρω αν η Ασπασούλα μου σήμερα θα με έβλεπε ζωντανό

Δεν περίμενε ότι πηγαίνοντας στη δουλειά του από την οποία βιοπορίζεται, παρέχοντας πρώτες βοήθειες και σώζοντας συνανθρώπους του, θα κατέληγε ο ίδιος στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Μουστεράκης, ήταν μεταξύ των τριών ατόμων που βρίσκονταν χθες το βράδυ στο ασανσέρ πολυκατοικίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά, όταν ξαφνικά ο ανελκυστήρας από το υπερυψωμένο ισόγειο, βρέθηκε στο -2.

Αποτέλεσμα ήταν ο διασώστης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται υποφέροντας από δυνατούς πόνους σε όλο του το σώμα.

Ήταν ο ίδιος διασώστης που είχε κληθεί να σώσει τραυματισμένη γυναίκα στην προηγούμενη πτώση ασανσέρ

Τραγική ειρωνία είναι το γεγονός ότι ο ίδιος διασώστης είχε κληθεί να επέμβει και να διασώσει μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί και στο προηγούμενο περιστατικό πτώσης ασανσέρ στα Χανιά πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο ίδιος συγκλονισμένος από αυτό που του συνέβη, περιγράφει τι έγινε και δηλώνει με απόγνωση στο Flashnews: “Πάω στη δουλειά μου, ζω από τη δουλειά μου μόνο και δεν ξέρω αν το παιδί μου, η μικρή μου Ασπασούλα θα με έβλεπε σήμερα ζωντανό”

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κοπέλα που είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο περιστατικό πτώσης του ασανσέρ πριν από περίπου ένα μήνα, μαθαίνοντας ότι συνέβη παρόμοιο δεύτερο περιστατικό χθες, πήγε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον διασώστη από κοντά.

Η ίδια όπως είπε, αποδείχτηκε ότι έφερε βαρύτερα τραύματα από αυτά που νόμιζαν όλοι στην αρχή και τόνισε ότι έχει κινήσει διαδικασίες για να αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει.

flashnews.gr