Διάσημη τραγουδίστρια ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή on stage (video)

Διάσημη τραγουδίστρια ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή on stage (video)

Η Sophia Urista των Brass Against σόκαρε τους φανς που βρέθηκαν στη συναυλία της μπάντας της περασμένη Παρασκευή, όταν ούρησε πάνω σε θαυμαστή ενώ τραγουδούσε στη σκηνή.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης Welcome To Rockville του συγκροτήματος και ήδη η μπάντα έχει ζητήσει συγνώμη.

Το συγκρότημα – το οποίο είναι γνωστό για τις μοναδικές διασκευές τραγουδιών των Tool, Soundgarden, Black Sabbath κ.λπ – ερμήνευαν μια διασκευή του ‘Wake Up’ των Rage Against The Machine όταν η frontwoman, Sophia Urista κάλεσε έναν θαυμαστή να ανέβει στη σκηνή.

Εκείνος ανέβηκε έχοντας μία κάμερα τοποθετημένη στο κεφάλι του. Τότε η τραγουδίστρια του ζήτησε να ξαπλώσει. Αυτός το έκανε και εκείνη πήγε από πάνω του, κατέβασε το παντελόνι της ούρησε στο πρόσωπό του, ενώ συνέχιζε να ερμηνεύει το κομμάτι του 1992.

Δεν είναι σαφές γιατί η Urista αποφάσισε να το κάνει αυτό αλλά η μπάντα από τη Νέα Υόρκη ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter, εξηγώντας ότι «παρασύρθηκε». Επισήμανε δε, ότι «δεν είναι κάτι που θα δείτε ξανά στο σόου μας».

«Λυπούμαστε πραγματικά. Δεν είμαστε έτσι ως συγκρότημα», έγραψαν οι Brass Against σε ένα tweet που στη συνέχεια διαγράφηκε.

Σε ένα δεύτερο tweet, έγραψαν πως «Περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ στο Welcome to Rockville. Η Sophia παρασύρθηκε. Αυτό δεν είναι κάτι που περιμέναμε οι υπόλοιποι και δεν είναι κάτι που θα το ξαναδείτε στις συναυλίες μας. Ευχαριστούμε για χθες το βράδυ».

Το συγκρότημα ρωτήθηκε διαδικτυακά αν ο θαυμαστής ήξερε ότι επρόκειτο να συμβεί αυτό και απάντησαν θετικά. «Ναι. Είχαν υπάρξει αρκετά σχόλια σχετικά με την ούρηση πριν συμβεί στην πραγματικότητα. Προσκληθηε στη σκηνή» ανέφερε η μπάντα.

Εν τω μεταξύ, οι Tool ανακοίνωσαν ότι οι Brass Against θα είναι support στην επερχόμενη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

lifo Με πληροφορίες του NME