Δέντρο έπεσε στην εθνική Χανίων-Ρεθύμνου και διέλυσε αυτοκίνητο (φωτο)

Για ελάχιστα εκατοστά γλίτωσε την ίδια του τη ζωή ένας οδηγός που κινείτο στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου.
Δέντρο έπεσε στην εθνική Χανίων-Ρεθύμνου και διέλυσε αυτοκίνητο (φωτο)

Για ελάχιστα εκατοστά γλίτωσε την ίδια του τη ζωή ένας οδηγός που κινείτο στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Ο οδηγός βρισκόταν εν κινήσει στο εθνική οδό όταν περίπου στο ύψος του κόμβου των Καλυβών, ένα δέντρο από την κακοκαιρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του και το διέλυσε.

Λίγα μόλις εκατοστά απείχαν από τη θέση του οδηγού, λίγα μόλις εκατοστά για να στοιχίσουν τη ζωή ενός ανθρώπου.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο δείχνουν τον όγκο και την ορμή με την οποία έπεσε το δέντρο πάνω στο εν κινήσει όχημα και την απόσταση αναπνοής από τη θέση που βρισκόταν ο οδηγός, ο οποίος από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε.

Πρόκειται για το σημείο που είχε καεί με αποτέλεσμα το έδαφος αλλά και τα καμένα δέντρα να μην αντέχουν στην κακοκαιρία. Μετά τη φωτιά στο σημείο, άνθρωπος δεν ενδιαφέρθηκε, ούτε από τον δήμο ούτε από την περιφέρεια να κόψει και να απομακρύνει τους καμένους κορμούς.

Αν ο μη γένοιτο είχε μοιραία τροπή το συγκεκριμένο περιστατικό, οι παραπάνω φορείς θα έσπευδαν να στείλουν ο ένας το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλο χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για το περιστατικό (δυστυχώς έχουμε να θυμηθούμε σχετική τραγωδία στη λεωφόρο Σούδας, όταν οδηγός είχε χάσει τη ζωή του από πτώση δέντρου).

Όχι για το ατύχημα δεν φταίει ο καιρός. Αν είχαν κοπεί και απομακρυνθεί τα καμένα δέντρα που έχουν σάπιες ρίζες κανένας δυνατός αέρας δεν θα μπορούσε να τα ρίξει και να τα λυγίσει.

Ποιός από αυτούς φέρει την ευθύνη που το αυτοκίνητο ενός ανθρώπου καταστράφηκε εντελώς; Ποιός από αυτούς θα έφερνε την ευθύνη αν η τύχη δεν ήταν με το μέρος του οδηγού που βγήκε σώος από το αυτοκίνητο;

Δέντρο έπεσε στην εθνική Χανίων-Ρεθύμνου και διέλυσε αυτοκίνητο (φωτο)

flashnews.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.

Δημοφιλή

  1. Χανιά: Η ακτινογραφία της μαφίας – Ο Αρχηγός, ο «Αυστραλός», ο «Μικρός» και οι τρεις υποομάδες – Πήραν με εκβιασμούς εκκλησιαστική περιουσία €1,5 εκατ.
  2. Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας
  3. Χανιά: Ελεύθερα τα δύο αδέρφια για την πρώτη δικογραφία – Τους ασκήθηκε δίωξη για τη δεύτερη – Σε εξέλιξη οι απολογίες συλληφθέντων
  4. Χανιά: “Μη φοβάσαι τίποτα, γίγαντα, σ’αγαπάμε” – Με χαμόγελα και χειροκροτήματα η μεταγωγή των δύο αδερφών απ’ τον Σταυρό για την εγκληματική οργάνωση (video)
  5. Χανιά: Ο «αρχηγός» της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης, Κ. Α., μιλά μέσα από τα κρατητήρια (video)
  6. Χανιά: Η ωμή καθημερινότητα των μελών του κυκλώματος μέσα από τους διαλόγους – «Δεν είμαι εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε»
  7. Χανιά: Τρεις ανακριτές λόγω εκτάκτων συνθηκών – Απολογείται η 1η ομάδα συλληφθέντων της φερόμενης εγκληματικής οργάνωσης (φωτο)