Δεν πάει ο νους σας τι θα συμβεί στη Μουρμούρα!

Δεν πάει ο νους σας τι θα συμβεί στη Μουρμούρα!

Δεν πάει ο νους σας τι θα συμβεί στη Μουρμούρα!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο ήρωάς του θα χρειαστεί έναν κουβά ψυχοφάρμακα και ψυχιατρική υποστήριξη.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Είναι έτοιμος ο Ηλίας για ένα τέτοιο γεγονός; Καταρχήν τι συναισθήματα τρέφει για την Καίτη;
«Ο Ηλίας βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού. Από τη μια, τον γοητεύει αυτή η γυναίκα, του αρέσει ως παρουσία και επειδή τον φροντίζει. Βέβαια, είναι καθηλωμένος στη μεγάλη απώλεια της οικογένειας που είχε. Βρίσκεται σε μεταίχμιο.. Να το κάνει το βήμα ή να μην το κάνει; Ένα ερώτημα που γεννιέται διαρκώς μέσα του. Από την άλλη, δεν νιώθει έτοιμος να δεθεί με άλλη γυναίκα».

Δεν πάει ο νους σας τι θα συμβεί στη Μουρμούρα!
Μια φορά αφέθηκε ο Ηλίας και έρχεται το χαρμόσυνο γεγονός…
«Ξέρετε ότι τα μεγάλα λάθη γίνονται με το αλκοόλ. Ούτε κι αυτόςκατάλαβε η έκανε. Αυτό ήταν και το πολύ καλό σεναριακό τρικ, για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η ιστορία. Πραγματικά, ο φουκαριάρης ο Ηλίας ούτε κατάλαβε τι έκανε. Ότι δηλαδή έκανε σεξ με μια τόσο όμορφη γυναίκα. Ούτε ότι έκανε σεξ με μια γυναίκα που είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Ούτε μπόρεσε να καταλάβει αν είναι ο ίδιος ερωτευμένος μαζί της. Με σύντροφο το ποτό, έφυγαν οι αναστολές του και αφέθηκε. Δυστυχώς, δεν το θυμόταν μετά».

Προτάσεις για τα Χανιά