Δεν ξέρω αν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την κυρία Στεφανίδου

Δεν ξέρω αν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την κυρία Στεφανίδου
aeweb

Εμφανώς απογοητευμένη και θυμωμένη από τον τρόπο της απομάκρυνσής της της από την εκπομπή του Star εμφανίστηκε μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η Σοφία Βόσσου, η οποία αποκάλυψε το παρασκήνιο της απομάκρυνσή της, ενώ μίλησε και για τα χαμηλά νούμερα της τηλεθέασης και την αντίδραση της Τατιάνας.

«Δεν ξέρω αν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με την κυρία Στεφανίδου. Θέλω να είναι καλά, αλλά όπως είπα και στην ίδια, με πλήγωσε ο τρόπος που αποχώρησα από την εκπομπή. Όχι επειδή σταμάτησε η συνεργασία με την εκπομπή, γιατί στην τηλεόραση συμβαίνουν αυτά, ένας κύκλος είναι η δουλειά μας. Στο τέλος της εκπομπής της Παρασκευής μας φώναξε η Τατιάνα – εγώ έπρεπε να φύγω- και μας ανακοινώθηκε από εκείνη η απόλυσή μας ως απόφαση του καναλιού.

Δεν με ενδιαφέρει ποιανού απόφαση ήταν. Κανείς δεν μας είχε πει ότι υπήρχε περίπτωση να σταματήσουμε. Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να μας αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Ούτε και στην εκπομπή της Δευτέρας ειπώθηκε κάτι από την Τατιάνα για την απουσία μας από την εκπομπή. Δηλαδή τι είμαστε; Φαντάσματα; Δεν εξαρτάται όλη μου η ζωή από το γυαλί, ούτε η ψυχική μου ισορροπία. Κοιμάμαι μια χαρά. Αλίμονο για τους ανθρώπους που εξαρτάται η ζωής τους, η ισορροπία τους και η προσωπικότητά τους από το γυαλί της τηλεόρασης», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς η αρχική ιδέα της εκπομπής μετατράπηκε σε κάτι άλλο από αυτό που είχε συζητηθεί στην αρχή. «Δε λειτούργησε καθόλου η αρχική ιδέα της εκπομπής παρά μόνο τις πρώτες μέρες. Μετατράπηκε στην πορεία, σιγά σιγά, σε κάτι εντελώς διαφορετικό το οποίο δεν είχε καμία σχέση με αυτό το οποίο είχαμε κληθεί να κάνουμε. Ξαφνικά η Sunny με την τόσο σημαντική καριέρα της στη μουσική μετατράπηκε σε ρεπόρτερ και η Μαρία με την τόσο επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση σε δημοσιογράφο που έκανε έρευνα αγοράς στα καταστήματα. Εδώ μετατράπηκα σε μαγείρισσα της εκπομπής».

Επίσης η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε και στο άγχος της Τατιάνας για τα νούμερα τηλεθέασης, λέγοντας: «Η Τατιάνα είχε μια αγωνία να πάει καλά αυτό το οποίο είχε επιλέξει να κάνει στην εκπομπή. Καταλαβαίνω αυτήν την αγωνία της. Επέλεξε όμως να κάνει μια συνεργασία με μια ομάδα γυναικών που δεν είναι μοντέλα ή δεν είναι σαν τις κοπελίτσες που τις βάζουν απλώς για να φαίνονται στην τηλεόραση. Την έπιασε, όμως, άγχος ότι δε θα πήγαινε καλά η εκπομπή. Μια μέρα να μην ήταν καλά τα νούμερα της τηλεθέασης γινόταν πανικός. Μια εκπομπή, όμως, θέλει μεθοδικότητα και πίστη για να στηθεί. Αν δεν πιστεύεις σε αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις χωρίς να κάνεις παραλλαγές στην αρχική ιδέα τότε θεωρώ ότι δεν πρέπει να το κάνεις καθόλου», ενώ κατέληξε: «Από πού και ως πού φέραμε εμείς ευθύνη για την πτώση στην τηλεθέαση; Το τελευταίο διάστημα δεν ήμαστε ποτέ σχεδόν όλες μέσα στο στούντιο. Είχαμε δίλεπτη, τρίλεπτη παρουσία. Ξαφνικά εξαφανιστήκαμε από τις συνεντεύξεις, μετά γίνονταν οι συνεντεύξεις των καλεσμένων με την παρουσία της Μαρίας Σταματέρη και της Τατιάνας μέχρι που χάθηκε και η Μαρία. Ο κόσμος δεν μπόρεσε τελικά να δει τις προσωπικότητές μας».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ