Δε φέρθηκαν σωστά στους ανθρώπους του Κους – Κους

Δε φέρθηκαν σωστά στους ανθρώπους του Κους – Κους
aeweb

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha και τις αλλαγές στο Star μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος πρώτα πρώτα σχολίασε το «κόψιμο» του «Κους – Κους το μεσημέρι».

«Ήταν λάθος. Πέρσι πήγε καλύτερα κι από εμάς. Αναγκαστικά έγινε το θύμα των αποφάσεων για τις αλλαγές στην πρωινή ζώνη, αφού έπρεπε να αξιοποιηθεί η Μενεγάκη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Ο τρόπος όμως που φέρθηκαν στους ανθρώπους του «Κους- Κους» είναι απαράδεκτος. Δε γίνεται να τους δεσμεύουν με λόγο όλο το καλοκαίρι και να τους πληροφορούν το Σεπτέμβριο ότι δεν έχουν δουλειά. Αυτά να τα κάνουν στην Γερμανία όχι εδώ», είπε σε συνέντευξή του στο «People».

Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αν πιστεύει ότι θα πάει καλά και το πόσο υπολογίσιμη αντίπαλος είναι, είπε: «Κανείς δεν ξέρει. Τόσα χρόνια έχτιζε με επιτυχία ένα άλλο προφίλ και τώρα πρέπει να αλλάξει την εκπομπή της. Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου της εύχομαι καλή επιτυχία. Για μένα όμως ο αντίπαλός μου είναι μόνο η φτώχεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.»

Επιπλέον, ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε και για τα πρόσωπα του Star και γι’ αυτό που ακούστηκε, ότι η Χριστίνα Λαμπίρη έκλαψε όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι πλέον μπροστά από τις κάμερες: «Δεν ισχύει αυτό. Τη μέρα που γράφτηκε στα blogs δεν είχαμε καν συναντηθεί. Κι όταν βρεθήκαμε απάντησε εντάξει, γιατί ήταν έτοιμη να το δεχτεί. Την είχα προϊδεάσει από τον Ιούνιο ότι έπρεπε να κάνει ένα άλλο βήμα, πιο μπροστά στην καριέρα της. Την αγαπώ πολύ, ανήκει στην οικογένεια του Star, αλλά εδώ παίζουμε και με τις τύχες άλλων. Δεν σημαίνει ότι αποκλείεται η ποιοτική επάνοδός της στην οθόνη, πέραν των δελτίων που θα παρουσιάζει»

Για την Τατιάνα Στεφανίδου και το νέο concept της εκπομπής της, ανέφερε: «Είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, που ψάχνεται πάντα για το καλύτερο. Το Αξίζει να το ζεις, ήταν ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν, πήγε καλύτερα απ’ όλες τις εκπομπές του Star. Ήμασταν ευχαριστημένοι. Η ίδια θέλησε να κάνει αλλαγές».

Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη; «Η Ελεονώρα πάει πολύ καλά. Και ο Θέμης Μάλλης κάνει καλή δουλειά. Η εκπομπή είναι φρέσκια και δροσερή. Είμαστε ικανοποιημένοι».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ