Δεν θα έκανα εκπομπή με τον άνδρα μου

Δεν θα έκανα εκπομπή με τον άνδρα μου

Δεν θα έκανα εκπομπή με τον άνδρα μου

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, τον γιο της, Φίλιππο – Ραφαήλ, και τα πλεονεκτήματα του «Πρωινού mou» σε σχέση με το «Πρωινό Αnt1» και την επιλογή της Ναταλίας Γερμανού να πάει στο πρωινό του Mega μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Βράδυ» της Πέμπτης και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη; «Στο σπίτι πλακώνομαι μόνη μου. Αυτός δεν απαντάει και αυτό εμένα με κάνει πιο τρελή. Απαντάει πάρα πολύ ψύχραιμα και πολύ cool αυτό που θέλει και εγώ είμαι έξαλλη μετά… Αφροδισιακό είναι το ότι είναι πάνω στη σκηνή, τέλος. Πάντα με γοήτευε η εξουσία στον άντρα. Μου αρέσει ότι τραγουδάει. Δηλαδή άμα τσακωθούμε θα μου έρθει με μια κιθάρα. Ξέρει ότι αυτό πιάνει πάνω στη Σίσσυ».


Για τον γιο της, είπε: «Εγώ προσπάθησα τον γιο μου να τον κάνω μαμάκια, με κόπο. Και όσο προσπαθείς, τόσο το παιδί γίνεται πιο ανεξάρτητο. Είναι σαν να λέει “πάρτε την τρελή από πάνω μου τώρα».

Μιλώντας για το «Πρωινό Ant1» η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι περνά πολύ όμορφα και έχει καλή χημεία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πλεονέκτημα της εκπομπής «Πρωινό mou»: «Είναι ζευγάρι. Είναι ένα χαρακτηριστικό τους, πολύ δυνατό για την εκπομπή τους, που εμείς δεν το έχουμε», είπε και αποκάλυψε: «Δεν θα έκανα εκπομπή με τον άνδρα μου».

Τόνισε μεταξύ άλλων πως, αν και πλέον δεν συνεργάζονται, διατηρεί «πολύ καλές σχέσεις» με τη Ναταλία Γερμανού, ενώ για την εμφάνιση της παρουσιάστριας του «Μες στην καλή χαρά» στην εκπομπή «Πρωινό Mou», σχολίασε: «Αυτές είναι επιλογές. Δεν με πειράζει όμως. Θα έρθει πιο μετά σε εμάς. Και τι έγινε;».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ