Μόνο μυς και κόκαλα έμειναν στην Demi Moore

Μόνο μυς και κόκαλα έμειναν στην Demi Moore

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για την Demi Moore, που έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Η 48χρονη ηθοποιός, μετά την απιστία του συζύγου της χάνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο βάρος!

Τα κιλά της έχουν πάρει την κατιούσα και τίποτα δεν σταματά την «κατηφόρα» όπως δείχνουν οι τελευταίες της φωτογραφίες.

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η εικόνα της Moore σοκάρει. Υπερβολικά αδύνατη, σκελετωμένη για την ακρίβεια, και με τις φλέβες να πετάγονται έξω από τα χέρια της, η ηθοποιός είναι μόνο μυς και κόκαλα.

Μόνο μυς και κόκαλα έμειναν στην Demi MooreΗ ηθοποιός έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Margin Call», και άφησε άπαντες άφωνους με το πόσο έχει αδυνατίσει.

Φορώντας ένα στενό κόκκινο φόρεμα που τόνιζε ακόμα περισσότερο την σκελετωμένη της φιγούρα, η 48χρονη ηθοποιός προσπαθούσε με το ζόρι να χαμογελάσει σε φωτογράφους και κάμερες που την περίμεναν πως και πώς μετά τα ροζ γεγονότα με τον σύζυγο της.

Στα πατώματα φαίνεται πως έχει πέσει η Μοοre μετά την κουτσουκέλα του Ashton, αφού δεν της έφτανε το κέρατο, τώρα έχει να σκεφτεί το αν τελικά θα τον χωρίσει ή όχι.

Σύμφωνα πάντως με πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος, η ηθοποιός νιώθει ντροπιασμένη και ταπεινωμένη από τα όσα συνέβησαν, αλλά από την άλλη φοβάται να κάνει νέα αρχή στα 48

star.gr