Ο David Beckham επιδεικνύει το πακέτο του!

Ο David Beckham επιδεικνύει το πακέτο του!

Ο David Beckham σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι η γυναίκα του τρελαίνεται να τον βλέπει να τριγυρνά στο σπίτι με εσώρουχα… κιο λόγος είναι προφανής! Σίγουρα δεν έχει κάνει Photoshop ο διάσημος ποδοσφαιριστής;

Σκόραρε και βγήκε νικητής ο Beckham από τη συνεργασία του με την H&M! Ο 36χρονος επέδειξε ένα εντυπωσιακό “πακέτο”ποζάροντας για τα νέα προϊόντα της εταιρείας και ορκίστηκε ότι δεν έχει “παραγεμίσει” το εσώρουχό του!


Στις αρχές Φεβρουαρίου είχαμε δει τις πρώτες φωτογραφίες και το επίσημο διαφημιστικό trailer τηςΟ David Beckham επιδεικνύει το “πακέτο” του! συνεργασίας του Beckham με την H&M. Η υπόλοιπη κολεξιόν δεν είχε αποκαλυφθεί έως ότου η εταιρεία εξέδωσε το τελευταίο περιοδικό της, με τον πλήρη κατάλογο των νέων τάσεων και φυσικά της συλλογής εσωρούχων με τον Beckham.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες βλέπουμε το καλογυμνασμένο σώμα του ποδοσφαιριστή, όπως ακριβώς τον προτιμάει η φασιονίστα γυναίκα του: με μακριά εσώρουχα!

«Η Victoria λατρεύει τα μακριά εσώρουχα και πολλές φορές με εξαναγκάζει να τα φοράω στο σπίτι. Δεν με πειράζει γιατί είναι άνετα και ζεστά», εξομολογήθηκε ο David στη Daily Mirror.

Και για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Ποτέ, μα ποτέ, δεν έχω παραφουσκώσει τον καβάλο μου, ούτε έχω βάλει κάλτσες εκεί κάτω», τόνισε ο διάσημος ποδοσφαιριστής. «Εξάλλου δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο, αφού είμαι αρκετά προικισμένος».

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ