Δασκάλα ασελγούσε σε ανήλικη μαθήτρια μέσα στην τάξη «μπλοκάροντας την πόρτα με το σώμα της»

Δασκάλα ασελγούσε σε ανήλικη μαθήτρια μέσα στην τάξη «μπλοκάροντας την πόρτα με το σώμα της»

Για περίπου δύο χρόνια διατηρούσε ανάρμοστες σχέσεις με ανήλικη μαθήτριά της μια αδίστακτη εκπαιδευτικός από την Φλόριντα, με το «ζευγάρι» να προχωρά μάλιστα πολλές φορές σε σεξουαλικές πράξεις εντός του σχολικού χώρου.

Η 35χρονη δασκάλα γυμνασίου Χέιλι Μόργκαν Χόλμαρκ, που διδάσει και προπονεί την ομάδα ποδοσφαίρου στο C.W. Ruckel Middle School της πόλης Νάισβιλ, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευρή με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος της μαθήτριας από θέση εξουσίας. Σύμφωνα με τη New York Post, το θύμα, που σήμερα είναι 17 ετών, είχε πει μια μέρα νωρίτερα σε αστυνομικούς της κομητείας Οκαλούζα που ερευνούν την υπόθεση ότι ξεκίνησε να ανταλλάζει γραπτά μηνύματά με την δασκάλα της τον Αύγουστο του 2017.

Έναν χρόνο αργότερα, όταν ήταν 15, τα μηνύματα άρχισαν σταδιακά να λαμβάνουν σεξουαλικό χαρακτήρα, και οι δύο γυναίκες άρχισαν να ανταλλάζουν γυμνές φωτογραφίες. Η έφηβη αποκάλυψε στις Αρχές ότι μετά από λίγο καιρό οι σχέσεις τους προχώρησαν, και ότι άρχισαν να επιδίδονται σε πράξεις σεξουαλικής φύσης τις ώρες όπου το κορίτσι υποτίθεται ότι βοηθούσε την εκπαιδευτικό για την προπόνηση της ομάδας.

Σύμφωνα με τη 17χρονη, κάποιες από τις επαφές έλαβαν χώρα στο σπίτι της ίδιας και της δασκάλας, ενώ άλλες σημειώθηκαν σε σχολικούς χώρους. «Η έφηβη εξήγησε ότι η κατηγορουμένη και εκείνη προχωρούσαν σε αυτές τις πράξεις και στην τάξη, στρέφοντας αλλούς τις κάμερες και συγκρατώντας με το σώμα τους την πόρτα για να μην μπει κανείς» διευκρινίζει έκθεση που έχει στην κατοχή της η Post.

Η εξέταση του τηλεφώνου της έφηβης στηρίζει τους ισχυρισμούς της, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ανάρμοστη σχέση ανάμεσα σε εκείνη και την Χόλμαρκ, η οποία κράτησε μέχρι τον περασμένο Αύγουστο. Η 35χρονη τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών την Πέμπτη, μια μέρα προτού εκδοθεί το ένταλμα για τη σύλληψή της.

[pt_view id=”03c831f015″]

www.protothema.gr