Είδηση βόμβα: ο ANT1 ακυρώνει το «Dancing with the Stars!»

Είδηση βόμβα: ο ANT1 ακυρώνει το «Dancing with the Stars!»

​Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο ΑΝΤ1 ακυρώνει το Dancing with the Stars!

Με ανακοίνωση του, το κανάλι του Αμαρουσίου λέει πως η προβολή του show, μετατίθεται για την αρχή της επόμενης σεζόν!

Το show, ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την 1η Απριλίου.

Μάλιστα είχαν ακουστεί και τα ονόματα πολλών stars που έκαναν πρόβες ώστε να πάρουν μέρος στο show χορού, με τους υπεύθυνους του Αμαρουσίου να κάνουν τα πάντα ώστε να μειώσουν το κόστος.

Στα πλαίσια μάλιστα της μείωσης του κόστους, είχαν δημιουργηθεί και τα «προβλήματα» με την παρουσίαση του show από την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δεν ήθελε να κατεβάσει άλλο το budget της, που είχε ως αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να παίζεται ένα θρίλερ και με την παρουσίαση του show.

Μετά απ΄όλες αυτές τις εξελίξεις, ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως αποφάσισε να αναβάλλει το show για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του καναλιού:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του Dancing With The Stars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.

Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα έχει προγραμματίσει την προβολή δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων. Πρόκειται για τoν 4ο κύκλο του επιτυχημένου talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και στην κριτική Επιτροπή τους Βαγγελή Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 2

Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 , κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καταξιωμένου δημιουργού Αλέξανδρου Ρήγα, «Αμάρτημα της Μητρός μου» στο cast της οποίας περιλαμβάνονται εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενοι ηθοποιοί.»

star.gr