Δάκης: Ζυγίζει μόλις 42 κιλά και λέει «Θεέ μου πότε θα με πάρεις»

Δάκης: Ζυγίζει μόλις 42 κιλά και λέει «Θεέ μου πότε θα με πάρεις»

Δεν είναι καλά τα νέα για την υγεία του Δάκη με τον στενό του φίλο και χορογράφο Τάκη Σαγιώρ να αναφέρεται στα όσα ζει ο αγαπημένος τραγουδιστής. Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιβάλλον του που επικαλείται η Espresso, ο Δάκης όταν ανοίγει τα μάτια του από τις βυθίσεις στις οποίες συχνά πέφτει στρέφει το βλέμμα του προς τα επάνω και λέει «Θεέ μου πότε θα με πάρεις».

Σύμφωνα με τον φίλο του Δάκη ο τραγουδιστής «δεν είναι καλά» καθώς έχει φτάσει πλέον να ζυγίζει 42 κιλά «και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον».

Επιθυμία του, δε, είναι «να μην τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον λυπούνται», σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τάκης Σαγιώρ.

Στις αρχές Μαΐου ο Δάκης εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον καρκίνο με τον τραγουδιστή να επιστρέφει στο σπίτι του λίγες ημέρες αργότερα και την οικογένειά του να μεταφέρει το «ευχαριστώ» του ίδιου για το ενδιαφέρον που υπήρξε για την υγεία του.

Η ανάρτηση του φίλου του Δάκη

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την συζηγο του ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του ” πολλά χρόνια συνεργάτης του” και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του ” έχει αλλάξει νούμερο” το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δακης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορευτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωη!!!!!!!!!».

newsbomb