Νέο προφυλακτικό θα ενισχύει τη στύση

Νέο προφυλακτικό θα ενισχύει τη στύση

Η βρετανική εταιρία Futura Μedical ανακοίνωσε ότι έχει κατατεθεί αίτηση στις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές για την έγκριση του νέου … προφυλακτικού της που ενισχύει τη στύση και το οποίο θα διαθέσει στην αγορά η εταιρία Reckitt Benckiser υπό το εμπορικό σήμα Durex.

Το προφυλακτικό CSD500 έχει μικρή ποσότητα ειδικού ζελέ στην άκρη του που διαστέλλει τις αρτηρίες και αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος με αποτέλεσμα μεγαλύτερη και σταθερότερη στύση, σύμφωνα με μελέτες της Futura Medical που δημοσιοποιήθηκαν το 2008.

Η Futura ανακοίνωσε ότι συνήθως χρειάζεται ένας μήνας για να λάβει ένα προϊόν το πιστοποιητικό έγκρισης των ευρωπαϊκών αρχών ύστερα από σχετική σύσταση. Η έγκριση αυτή θα επιτρέψει τη διάθεση του προφυλακτικού σε 29 ευρωπαϊκές χώρες και σε αρκετές χώρες που δεν είναι ευρωπαϊκές.

Το συγκεκριμένο προφυλακτικό να αναφέρουμε ότι ονομάζετε ανεπίσημα “Viagra condom” λόγο της καταπολέμησης της στυτικής δυσλειτουργίας στους άντρες.   

Ο Μάικλ Κινγκ, αναλυτής της Nomura Code, είπε ότι η είδηση της πολυαναμενόμενης έγκρισης πρέπει να ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστική για τους μετόχους της Futura.

Οι μετοχές της Futura σημείωσαν άνοδο 4,5% χθες μετά την ανακοίνωση της εταιρίας.

medicalnews.gr