Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Χανίων: Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το πρόγραμμα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Χανίων: Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το πρόγραμμα

Περισσότερες από 100 συνολικά εκδηλώσεις με 61 δράσεις στα Χανιά και τους περιαστικούς Δήμους Χανίων περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ που εγκρίθηκε χθες από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

aeweb

Οι εκδηλώσεις έχουν προϋπολογισμό 77.000 ευρώ ενώ την σχετική εισήγηση προς το σώμα έκανε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας που προανήγγειλε… εκπλήξεις τόσο στον φωτισμό, όσο και στο άναμμα του δέντρου στην Πλατεία Αγοράς που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις Καραγκιόζη αλλά και παιδική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο ενώ συμμετέχουν η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη (των Imam Baildi) και η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαριτη. Παράλλα όλες τις ημέρες των εορτών θα υπάρχει εορταστική μουσική στους κεντρικούς δρόμους ενώ θα δοθούν και υπαίθριες παραστάσεις.

Σύμφωνα με την εισήγηση, “στόχος φέτος είναι όλοι οι Χανιώτες να κατέβουν στο εμπορικό κέντρο για να ζήσουν την εορταστική ατμόσφαιρα που θα είναι πρωτόγνωρη για την πόλη μας”.

Από τη μεριά της αντιπολίτευσης, σχολιάστηκε η απουσία δράσεων αλληλεγγύης και συνεργασίας με φορείς για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ελευθερία Αλιφιεράκη να το διαψεύδει και έγινε κριτική για το υψηλό κόστος των εκδηλώσεων παρόλο που δεν θα λειτουργήσει στον Δημοτικό Κήπο το “Παγωμένο Δάσος”.

zarpa.gr