Χανιά: Του έκλεψαν το ποδήλατο, που γυρίζει από το 1989, την Ευρώπη

Χανιά: Του έκλεψαν το ποδήλατο, που γυρίζει από το 1989, την Ευρώπη

Του έκλεψαν το ποδήλατο με το οποίο κάνει το γύρο της Ευρώπης! Το θλιβερό περιστατικό   συνέβη στα Χανιά, και συγκεκριμένα στο Ενετικό Λιμάνι με  θύμα των ασυνείδητων ο 61χρονος Βέλγος Christian Van Limbergen, που κάνει αυτή την προσπάθεια για να μπει στο βιβλίο Γκίνες.

Αξίζει να αναφερθεί οτι στο συγκεκριμένο ποδήλατο που έχει περάσει σχεδόν από 30.000 περιοχές και πλέον και σύμφωνα με τοπική εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”, υπήρχαν πληθώρα αποδεικτικών  στοιχείων από όλα αυτά τα σημεία, τα οποία είχε συγκεντρώσει  61χρονος με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών, από δημάρχους περιφέρεις και τοπικές αρχές.

Συγκλονισμένος γι αυτό που του συνέβη στα Χανιά, ο Christian Van Limbergen, δηλώνει πως “κλέβοντας μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου”

Παράλληλα κάνει έκκληση αν είναι δυνατόν να του επιστραφούν όλοι αυτοί οι κόποι 22 ετών.

Ευαισθητοποιημένος ο τοπικός ποδηλατικός σύλλογος ΤΑΛΩΣ από το συμβάν χάρισε στον 61χρονο ένα ποδήλατο καθώς και ρούχα για να συνεχίσει την προσπάθεια του.

Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο,  ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.

Φαντάζεσθε πόσα έχουν αλλάξει από τότε…

Παρακάτω βλέπετε σε φωτογραφία το ποδήλατο, αν το δείτε κάπου στα Χανιά τηλεφωνήσετε αμέσως την αστυνομία.

Του έκλεψαν το ποδήλατο, που γυρίζει από το 1989, την Ευρώπη

flashnews.gr