Χάος σε πτήση με προορισμό τη Ρόδο: Ηλικιωμένη χαστούκισε αεροσυνοδό και ούρησε στο κάθισμα της (video)

Χάος σε πτήση με προορισμό τη Ρόδο: Ηλικιωμένη χαστούκισε αεροσυνοδό και ούρησε στο κάθισμα της (video)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε πτήση από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Ρόδο, όταν μια ηλικιωμένη επιβάτιδά επετέθητε στον αεροσυνοδό, επειδή της πήρε το ποτό.

aeweb

Η ηλικιωμένη φέρεται εξαγριώθηκε, όταν απορρίφθηκε το αίτημα της για δωρεάν σαμπάνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail. Στη συνέχεια παρήγγειλε τζιν τόνικ, με μελη του προσωπικού να αναγκάζονται να της το πάρουν από τα χέρια λίγο αργότερα, καθώς άρχισε να γίνεται επιθετική.

Το αεροπλάνο πραγματοποιήσε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο, όπου εννέα αστυνομικοί περίμεναν την ηλικιωμένη. Όταν η ανήσυχη επιβάτιδα κατέβηκε από το αεροπλάνο το προσωπικό κέρασε τους υπόλοιπους για να τους αποζημιώσουν για την αναστάτωση.

Ούρησε στο κάθισμά της

Ένας επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ είπε, ότι η γυναίκα ούρησε επίσης στο κάθισμά της πριν την κατεβάσουν από το αεροπλάνο.

«Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Έχει ουρήσει πάνω σε καθίσματα και είχε επανειλημμένα προβεί σε εκρήξεις μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο».

«Η Jet2 χειρίστηκε την κατάσταση πολύ καλά και ο καπετάνιος του αεροπλάνου έδωσε σε όλους δωρεάν ποτά».

ethnos.gr