Χανιώτισσα μητέρα τριών παιδιών χρειάζεται την άμεση στήριξη όλων

Χανιώτισσα μητέρα τριών παιδιών χρειάζεται την άμεση στήριξη όλων

Μια μεγάλη περιπέτεια υγείας περνάει αυτή την περίοδο, μια Χανιώτισσα μανούλα τριών παιδιών. Νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, η Κυριακής Βασιλαντωνάκη, αποτελούσε για χρόνια παράδειγμα προς μίμηση. Τώρα όμως έχει την ανάγκη όλων μας, καθώς κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά της, σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε ένα δύσκολο χειρουργείο.

Φορείς του Αποκόρωνα αλλά και των Χανίων γενικότερα, έχουν ευαισθητοποιηθεί, ξεκινώντας μια μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό, και η αγαπητή Κυριακή, να ταξιδέψει για τη Γερμανία.

Στην προσπάθεια αυτή, δεν έμεινε αμέτοχος ο οικείος Δήμος Αποκόρώνου, με τον Δήμαρχο της περιοχής, κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, να κάνει έκκληση για βοήθεια.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αποκορώνου

“Αγαπητοί Συνδημότες-Συνδημότισσες,

Λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να αναρτήσουμε αυτή την επιστολή καθώς η πληροφορία σοβαρής ασθένειας μιας συνδημότισσάς μας, της Κυριακής Βασιλαντωνάκη, κάθε άλλο παρά αδιάφορους μας αφήνει.

Μιας γυναίκας νέας σε ηλικία, υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. Μιας γυναίκας η οποία έχει αφιερώσει τον επαγγελματικό της χρόνο στην βοήθεια και στήριξη ασθενών όντας εργαζόμενη στον τομέα της υγείας και συγκεκριμένα ασκώντας τη νοσηλευτική στο Kέντρο Υγείας Βάμου και η οποία, όπως μας έχει δηλώσει, προκειμένου να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για την ανατροφή των παιδιών της , χρήζει άμεσης θεραπείας.

Δυστυχώς, έπειτα από δική της έρευνα ενημερώθηκε ότι δεν είναι δυνατόν η συγκεκριμένη θεραπεία να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, συνεπώς η μόνη της ελπίδα είναι να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Γερμανίας για άμεσο χειρουργείο, νοσηλεία και θεραπεία.

Το κόστος όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι αρκετά μεγάλο και η οικογένειά της μην μπορώντας να ανταπεξέλθει σε αυτό το ποσό, ελπίζει στη στήριξή μας για την οικονομική τους ενίσχυση ώστε να συγκεντρωθούν εγκαίρως τα χρήματα που απαιτούνται για την επέμβασή της καθώς η όποια καθυστέρηση θα μπορούσε να αποβεί ολέθρια για την πιθανότητα βελτίωσης της υγείας της.

Αυτές τις Άγιες Μέρες ας δείξουμε για ακόμα μια φορά το αλληλέγγυο πρόσωπο του Αποκόρωνα και ας σταθούμε ενωμένοι απέναντι στην απειλή που αντιμετωπίζει η Κυριακή ώστε να μπορέσει να αφιερώσει τον περισσότερο δυνατό χρόνο δίπλα στα παιδιά της που είναι και η μόνη της επιθυμία.

Κατάθεση χρημάτων:
Τράπεζα Πειραιώς: GR 4601712150006215016989167 Βασιλαντωνάκη Κυριακή του Αρτεμίου

Με εκτίμηση,
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ”