Χανιώτης νοικιάζει σπίτι «lux» 4 τ.μ. στην τιμή των 750€

Χανιώτης νοικιάζει σπίτι «lux» 4 τ.μ. στην τιμή των 750€

Χανιώτης νοικιάζει σπίτι «lux» 4 τ.μ. στην τιμή των 750€
explore Chania

Ένας τύπος στα Χανιά, θέλοντας προφανώς να τρολάρει το γεγονός ότι -και- στην πόλη της Κρήτης πολλοί ζητούν τον… ουρανό με τ’ άστρα για ενοίκιο, ανέβασε αγγελία για σπίτι «lux» 4 τ.μ. στην τιμή των 750 ευρώ!

Viral έχει γίνει στα Χανιά ένας τύπος, που ανέβασε στη σελίδα του Facebook «Χανιώτικες Αγγελίες» ένα σπίτι «lux» 4 τ.μ., το οποίο νοικιάζει στην τιμή των 750 ευρώ.

Πρόκειται, φυσικά, για ξεκάθαρο τρολάρισμα, καθώς και στην πόλη της Κρήτης, όπως και αλλού στην Ελλάδα (ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), πολλοί ζητούν τον… ουρανό με τ’ άστρα για ενοίκιο, για σπίτια, μάλιστα, που ούτε τα μισά από όσα ζητούν δεν αξίζουν. Κάποια, δε, σχεδόν δεν είναι κατοικήσιμα…

Ο Χανιώτης, λοιπόν, έγραψε συγκεκριμένα, ανεβάζοντας μια χαρακτηριστική φωτογραφία από την… ευκαιρία: «4 τ.μ. άντε 5 το πολύ… Έχει και φωλιά από χελιδόνια. Γούρικο δηλαδή. Ευκαιρία! Μόνο σοβαρές προτάσεις. Κατάλληλο για 4μελή οικογένεια».

Περισσότερα like δεν έχει πάρει αγγελία στη συγκεκριμένη σελίδα, αλλά και σε άλλες, όπου μπορεί ο καθένας να ανεβάσει ενοικιαστήριο ή και πωλητήριο…

Δεν το λες και κακό πάντως. Κουζίνα έχει, τουαλέτα (τούρκικη έχει), βάζεις και ένα στρώμα κάτω και είσαι βασιλιάς!