Χανιώτης έπαιξε ξύλο με Αμερικανούς στο κέντρο της πόλης (Photos)

Χανιώτης έπαιξε ξύλο με Αμερικανούς στο κέντρο της πόλης (Photos)

Άναψαν τα αίματα το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο των Χανίων, σε επεισόδιο που σημειώθηκε, για ψύλλου πήδημα, μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών, επί της οδού Τζανακάκη.

aeweb

Συγκεκριμένα περίπου στις 21.00, λίγα μέτρα από τον Δημοτικό Κήπο, ένα γκρουπ από 3-4 νεαρούς Αμερικάνους, κατέβηκαν από πούλμαν για να ψωνίσουν σε περίπτερο.

Εκεί ακριβώς, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο zarpanews.gr, ένας Χανιώτης που είχε παρκάρει μπροστά στο περίπτερο, πήγε να μπει στο αμάξι του.

Κάποια στιγμή, ένας εκ των Αμερικανών, σκούντηξε κατά λάθος τον περίπου 35χρονών άνδρα και εκείνος έγινε έξαλλος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άρχισε να τους “πουλάει τσαμπουκά” και η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ορίων, καθώς πιάστηκε στα χέρια με τους ξένους.

Μέσα στον τσακωμό μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, βγήκαν κάποια… παπούτσια, ενώ οι εμπλεκόμενοι έριξαν κάτω και ένα ψυγείο. Ευτυχώς από το επεισόδιο δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά με την επέμβαση κάποιων ψυχραιμότερων συμπατριωτών τους, οι Αμερικανοί μπήκαν μπέσα στο πούλμαν και αποχώρησαν, ενώ κι ο 35χρονος έφυγε με το αυτοκίνητο, πριν προλάβουν να επέμβουν οι Αρχές.

zarpanews.gr