Χανιώτικο “party” σε μέρες… κορωνοϊού (video)

Χανιώτικο “party” σε μέρες… κορωνοϊού (video)

Χανιώτικο “party” σε μέρες… κορωνοϊού (video)
explore Chania

Τι κι αν ο κορωνοϊός έχει κλείσει τους Χανιώτες στο σπίτι; Τι κι αν οι παρέες έχουν σταματήσει να βρίσκονται; Τι κι αν οι περισσότερες καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν “παγώσει”;

Μέλη της θεατρικής ομάδας “Εξάρχων” έστησαν το δικό τους πάρτι στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, περιμένοντας το αίσιο τέλος!

Με τίτλο «Πρέπει να κάνουμε πάρτυ! (Quarantine edition) , το πάρτι “ανέβηκε” στο Youtube έχοντας ήδη δεχθεί πολλές επισκέψεις, με στόχο να μεταφέρει το πάρτι σε κάθε ελληνικό σπίτι.

«Είμαστε μια παρέα από τα Χανιά, μέλη της θεατρικής ομάδας Εξάρχων, που αναζητούσαμε να κάνουμε κάτι δημιουργικό σε μια περίοδο που – όπως όλοι – βαριόμαστε τρομερά» , εξηγεί στα “Χανιώτικα νέα” ο Μιχάλης Σαρρής, ένας από τους νέους που έστησαν το “πάρτι”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι πρωταγωνιστές υπήρξαν συμμαθητές στο 1ο ΓΕΛ Χανίων κι από τότε διατηρούν ζωντανή τη φιλία τους!

«Ξυπνήσαμε ένα πρωί ακούσαμε το τραγούδι, σκεφτήκαμε πως ταιριάζει στην περίοδο και με απλό τρόπου χρησιμοποιώντας τα κινητά μας, γυρίσαμε το βίντεο, το οποίο με ένα γρήγορο μοντάζ αναρτήθηκε στο Youtubε», συμπληρώνει ο Μιχάλης.

Όσο για το πως διαχειρίζονται την καραντίνα νέοι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, ο Μιχάλης μας απαντά: «Αρχίζουμε και μοιράζουμε σενάρια και τα διαβάζουμε με βιντεοκλήσεις. Περιμένουμε πως και πως το καλοκαίρι να ετοιμάσουμε τη θεατρική μας παράσταση!».

Ο κορωνοϊός “έπληξε” την παρέα τους; Ο Μιχάλης είναι ξεκάθαρος: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Παραμένουμε σε επαφή, παραμένουμε δημιουργικοί κι αισιόδοξοι κι αυτό το μήνυμα στέλνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας. Υπάρχουν τρόπου να περάσουμε καλά στο σπίτι πέρα από την τηλεόραση και τις ταινίες!».

haniotika-nea.gr