Χανιά :Ζητούν αίμα για την τραυματισμένη

Ενεργό μέλος της Λέσχης κλασσικής μοτοσυκλέτας Χανίων

Ενεργό μέλος της Λέσχης κλασσικής μοτοσυκλέτας Χανίων ήταν το ένα θύμα του θανατηφόρου τροχαίου, που συγκλόνισε ανήμερα Πρωτομαγιάς την τοπική κοινωνία των Χανίων. Tην ίδια στιγμή, η γυναίκα συνεπιβάτης νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων και αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο Παρασκευή.

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός, η Λέσχη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει έκληση σε μέλη, φίλους και γνωστούς να προσφέρουν αίμα για το χειρουργείο της άτυχης γυναίκας. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Προς μέλη, φίλους, γνωστούς…
Επείγον, χρειάζονται 7 φιάλες αίμα για την Ελένη μας που θα κάνει επέμβαση αυριο μετά από το τροχαίο στο Πλατάνι.
Αν μπορεί κάποιος να δώσει, Σπυριδάκη Ελένη του Ευθυμίου, ΜΕΘ ΓΝΧ.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
ΥΓ: η αιμοδοσία είναι ανοικτή σήμερα μέχρι τις 14:00, Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-20:00, Σάββατο 09:00-14:00, Κυριακή 09:00-14:00 για όποιον θέλει να πάει να δώσει αίμα. Αν έχετε φιάλες στην κάρτα σας μπορείτε να πάτε και εκτός ωραρίου.”

zarpanews.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.