Χανιά: Υποβρύχιο αναδύθηκε στο λιμάνι της Παλαιόχωρας! (φωτο)

Χανιά: Υποβρύχιο αναδύθηκε στο λιμάνι της Παλαιόχωρας! (φωτο)

Χανιά: Υποβρύχιο αναδύθηκε στο λιμάνι της Παλαιόχωρας! (φωτο)
explore Chania

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι έκαναν τη βόλτα τους στον παραλιακό της Παλαιόχωρας το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς λίγο πιο βαθιά από το σημείο που δένει το πλοίο της γραμμής αναδύθηκε ένα… υποβρύχιο.

Στο σημείο έσπευσε το σκάφος του Λιμενικού που βρίσκεται μόνιμα στην Παλαιόχωρα, πήρε ένα άτομο από το υποβρύχιο και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι όπου και το αποβίβασε.

Πίσω όμως από την ανάδυση του υποβρυχίου βρίσκεται μία ανθρώπινη ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, μέλος του πληρώματος του υποβρυχίου του Πολεμικού μας Ναυτικού έμαθε ότι στενό συγγενικό του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή και θέλησε να είναι παρών στην κηδεία του.

Προς τιμήν του, ο Διοικητής του υποβρυχίου ΠΟΝΤΟΣ, Πλωτάρχης Π. Βενιέρης αποφάσισε να φέρει το παλικάρι στα νότια της Κρήτης, προκειμένου να πάει στην εξόδιο ακολουθία.

Το πλοίο του Λιμενικού έσπευσε και τον πήρε για να τον βγάλει στην ακτή και από εκεί να κατευθυνθεί για το στερνό αντίο στο αγαπημένο του πρόσωπο.

Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον Διοικητή του υποβρυχίου για την απόφασή του. Τα ίδια μπράβο αξίζουν και στο Λιμενικό που έσπευσε να συνδράμει για να μεταφερθεί ο άνθρωπος στην ακτή.

Αυτό είναι το κοινωνικό, το ανθρώπινο πρόσωπο του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού! Μπράβο…

277541949 348345547245956 5015622668372301656 n