Χανιά: Βρήκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε δασική περιοχή! (φωτο)

Χανιά: Βρήκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σε δασική περιοχή! (φωτο)
aeweb

Δίπλα υπήρχε αποξηραντήριο – Ευρεία επιχείρηση των αστυνομικών αρχών – Εντόπισαν δυο φυτείες στον δήμο Χανίων

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης και πάνω από 10 κιλά κάνναβης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Χανίων και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φυτεία αποτελούμενη από 15 δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 3 μέτρα τα οποία αφού εκριζώθηκαν στην συνέχεια κατασχέθηκαν, ακόμη πλησίον της εν λόγω φυτείας εντοπιστήκαν δύο χώροι αποξηραντηρίου δενδρυλλίων κάνναβης και συνολικά βρεθήκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) κιλά και διακόσια είκοσι (220) γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι 30χρονος ημεδαπός είναι ο ιδιοκτήτης της εν λόγω φυτείας και αναζητείται και εις βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Και δεύτερη φυτεία στον δήμο Χανίων

Στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών αρχών στα Χανιά για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή του δήμου Χανίων, μετά από έρευνα, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης/

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ιδιοκτητών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων

flashnews.gr