Χανιά: Βανδαλισμοί στην παραλία του Βλητέ (photo)

Χανιά: Βανδαλισμοί στην παραλία του Βλητέ (photo)

Χανιά: Βανδαλισμοί στην παραλία του Βλητέ (photo)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι που πήγαν να κολυμπήσουν το πρωί του Σαββάτου, όπως κάθε μέρα, στην παραλία του Βλητέ, κάτω από τις εγκαταστάσεις της Σχολής Εμποροπλοιάρχων με τις δολιοφθορές που αντίκρισαν σε διάφορα είδη που χρησίμευαν και ομόρφαιναν την παραλία.

Για τις δολιοφθορές αυτές ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Κώστας Φωκάς τον οποίο συναντήσαμε στο σημείο να κάνει καταμέτρηση των φθορών. Με πόνο ψυχής, ο κ. Φωκάς δήλωσε «η εικόνα που αντικρίζει κανείς σήμερα το πρωί εδώ στην παραλία του Βλητέ, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Μια εικόνα που μας γυρίζει χρόνια πίσω, μια εικόνα που δείχνει το μίσος που έχουν κάποιοι άνθρωποι για την κοινωνία έχοντας προβεί με αυτό τον τρόπο κατά άυλων πραγμάτων. Κατάστρεψαν την καμπίνα των αποδυτηρίων που άλλαζαν τα ρούχα τους, ενώ τα τραπεζάκια και τις καρέκλες που καθόταν και πίνανε τον καφέ τους τόσοι άνθρωποι τα πέταξαν στη θάλασσα αφού τα έσπασαν. Και δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτά, κατάστρεψαν και μικρά δένδρα που είχαν φυτευτεί καθώς και ένα μικρό εικονοστάσι.

Και δυστυχώς αποχωρώντας τα ξημερώματα του Σαββάτου άφησαν πολλά σκουπίδια στην περιοχή. Και όλα αυτά, από νέα παιδιά που δεν θα ήταν -όπως με πληροφόρησαν – πάνω από δέκα. Κρίμα, είναι πολύ λυπηρό να συμβαίνουν τέτοιες ενέργειες από νέους ανθρώπους…».


haniotika-nea.gr

Προτάσεις για τα Χανιά