Χανιά: Τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο που έπεσε σε σχάρα-παγίδα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός (φωτο)

Χανιά: Τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο που έπεσε σε σχάρα-παγίδα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός (φωτο)

Στο νοσοκομείο Χανίων κατέληξε σήμερα το πρωί ο οδηγός ενός δικύκλου ο οποίος έπεσε σε σχάρα λυμάτων που έχει αποκολληθεί

Το περιστατικό σημειώθηκε στη γέφυρα του Κακοδικίου επί του Περιφερειακού δρόμου Βουκολιές-Παλαιόχωρα. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής καθώς διέσχιζε την γέφυρα, έπεσε σε σημείο της σχάρας που καλύπτει το φρεάτιο και το οποίο έχει αποκολληθεί λόγω φθοράς.

Αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του και να πέσει στο οδόστρωμα τραυματισμένος. Ο άτυχος αναβάτης μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Χανίων με αρκετά τραύματα, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ωστόσο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο ατύχημα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Κομμάτι της σχάρας του φρεατίου υδροσυλλογής, όπως μπορεί να διαπιστώσετε στην φωτογραφία που παρουσιάζει το kriti360, έχει αποκολληθεί λόγω φθοράς και αποτελεί παγίδα για διερχόμενους οδηγούς, κυρίως δικύκλων.

Μάλιστα μετά το πρώτο ατύχημα είχε ενημερωθεί η Αντιπεριφέρεια Χανίων που είναι υπεύθυνη για τον δρόμο χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αντικατάσταση της σπασμένης σχάρας.

Προσπάθεια επικοινωνίας με την Αντιπεριφέρεια έγινε και σήμερα μετά το τροχαίο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι στην… πλατεία Δικαστηρίων θα λάβουν στο μήνυμα και θα προχωρήσουν άμεσα στην αντικατάσταση της σχάρας, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Γιατί μετά θα είναι αργά και όλους…

kriti360.gr

[pt_view id=”06c1084m9f”]