Χανια: Τραμπούκισαν και πλάκωσαν στις μπουνιές ανήλικο σε internet cafe

Χανια: Τραμπούκισαν και πλάκωσαν στις μπουνιές ανήλικο σε internet cafe
aeweb

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό με αρνητικούς πρωταγωνιστές ανήλικους, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kriti360 το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή νωρίς το βράδυ, σε internet cafe των Χανίων.

Χανιά: Με σπασμένη γνάθο 16χρονος μαθητής – Μήνυση από τον πατέρα του κατά αγνώστων (video)

Ένας 16χρονος ενώ βρισκόταν στο χώρο μπροστά σε έναν υπολογιστή, παίζοντας μόνος του, τρεις αλλοδαποί – επίσης ανήλικοι – ξεκίνησαν αρχικά να τον ενοχλούν, ενώ στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τον ακινητοποίησε με χειρολαβή [κεφαλοκλεισώμα] και ο τρίτος της παρέας τον άρχισε στις μπουνιές.

Ο ανήλικος χτυπήθηκε στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Το όλο περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και το οπτικοακουστικό υλικό έχει παραδοθεί στην αστυνομία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, υπενθυμίζεται πως δυο ακόμη περιστατικό βίας, είχαν απασχολήσει τις αρχές της Κρήτης, το είχε καταγραφεί σε σχολείο των Χανίων με ξυλοδαρμό μαθητή και το δεύτερο στο Ηράκλειο με πρωταγωνίστρια μια 15χρονη η οποία βασάνιζε ένα 13χρονο αγόρι (δείτε εδώ).