Χανιά: Τουρίστες σε απόγνωση – Περιμένουν στις στάσεις αλλά τα λεωφορεία είναι άφαντα (φωτο)

Χανιά: Τουρίστες σε απόγνωση – Περιμένουν στις στάσεις αλλά τα λεωφορεία είναι άφαντα (φωτο)

Τα δρομολόγια των λεωφορείων σήμερα 2 Μαΐου είναι περιορισμένα λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να περιμένουν για ώρα ένα λεωφορείο

Γεμάτες στάσεις με τουρίστες που περιμένουν καρτερικά ένα λεωφορείο για να μετακινηθούν προς την πόλη των Χανιά αντικρίζουν όσοι κινούνται αυτή την ώρα στην παλιά εθνική οδό Πλατανιάς-Χανιά.

Ο εξωτερικός τουρισμός έχει ξεκινήσει δυναμικά στα Χανιά και αυτές τις ημέρες στην πόλη υπάρχουν χιλιάδες επισκέπτες. Ωστόσο σήμερα η μετακίνηση όσων εξ αυτών, δεν διαθέτουν όχημα και θέλουν να εξυπηρετηθούν από τα Μέσα μαζικής Μεταφοράς αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.

Σήμερα 2 Μαΐου  τα δρομολόγια των λεωφορείων είναι περιορισμένα καθώς λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, τόσο τα αστικά όσο και τα υπεραστικά λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια όπως τις Κυριακές. Αποτέλεσμα οι τουρίστες να περιμένουν για ώρα ένα λεωφορείο στις στάσεις από Πλατανιά μέχρι και Αγίους Αποστόλους οι οποίες όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι γεμάτες από κόσμο.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα όσα λεωφορεία περνάνε είναι γεμάτα από κόσμο με αποτέλεσμα να μην σταματούν καν στις στάσεις.

     

kriti360