Χανιά: Τοιχοκόλλησαν φυλλάδιο με φωτογραφία… παιδεραστή!

Χανιά: Τοιχοκόλλησαν φυλλάδιο με φωτογραφία… παιδεραστή!

Την έντονη δυσφορία γονέων, αλλά και τον φόβο μαθητών, έχει προκαλέσει η τοιχοκόλληση φυλλαδίου σε δημοτικά σχολεία των Χανίων, με την φωτογραφία του 60χρονου καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, παρά την πολυετή ποινή κάθειρξης που του έχει επιβληθεί για ασέλγεια σε ανήλικες, καθώς έχει επικαλεστεί σοβαρούς λόγους υγείας, παρουσιάζοντας ιατρικά έγγραφα.

Χανιά: Οργή για τον καθηγητή που ασελγούσε σε μαθήτριες – 36 χρόνια φυλακή αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος στα μπαρ

Αποφυλακίστηκε ο Χανιώτης καθηγητής – ιδιοκτήτης φροντιστηρίου που κατηγορήθηκε για ασέλγεια! Τι συνέβη…

Το φυλλάδιο το έχουν δει πολλοί μικροί μαθητές και γονείς και δεν ήταν και λίγα τα παιδιά που… τρομοκρατήθηκαν διαβάζοντας “Προσοχή! Π………..ς. Παιδεραστής. Κυκλοφορεί ελεύθερος”.

“Το χαρτί το βρήκαμε τοιχοκολλημένο δίπλα στην αυλόπορτα του σχολείου. Το βγάλαμε γιατί είχαν μαζευτεί γύρω του γονείς και μαθητές, ήταν πάνω στο σχόλασμα… Κάποια μικρά φοβήθηκαν όταν το είδαν… Δεν ξέρουμε ποιος ή ποια το έβαλε. Δεν προλάβαμε να δούμε. Μια μαμά παιδιού μας είπε ότι το έχει δει και έξω από άλλο σχολείο…”, αναφέρει στο PARAKRITIKA.GR εκπαιδευτικός που φρόντισε να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο φυλλάδιο.

Στην πρόσφατη αναβολή που είχε πάρει η δίκη του συγκεκριμένου καθηγητή, οι δικηγόροι των οικογενειών, στα παιδιά των οποίων είχε ασελγήσει, είχαν υποστηρίξει ότι ο κατηγορούμενος κυκλοφορούσε ελεύθερα στα Χανιά σα να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα!

Από πλευράς τους, οι μαθήτριες είχαν εκφράσει τον φόβο τους και ζητούσαν να εφαρμοστεί ο νόμος και να επιστρέψει ο καθηγητής στη φυλακή.

Ο 60χρονος έχει καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκιση για κατάχρηση σε ασέλγεια σε πέντε ανήλικες μαθήτριες, με την υπόθεση να αποκαλύπτεται την Πρωτοχρονιά του 2019.

parakritika.gr