Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρετούν το φίλο τους, τα μέλη της Λέσχης Κλασσικής Μοτοσικλέτας Χανίων. Ο Ευτύχης Μαυρεδάκης, ήταν ο ένας από τους δύο νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Πλατανίου.
Την ίδια ώρα, η σελίδα της Λέσχης ενημερώνει ότι η σύζυγος του άτυχου Ευτύχη, έχει ανάγκη από αίμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται.
1 Μαΐου 2019 …η μέρα που χάσαμε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα σε τροχαίο τον φίλο μας, τον ανθρωπο μας τον Ευτύχη Μαυρεδάκη… μία μαύρη μέρα για τη λέσχη μας…πάντα πρόθυμος πάντα πρόσχαρος δεν είχε κανείς να πει κακή κουβέντα για σένα, Αιωνία σου η μνήμη αδερφέ μας, αναφέρεται χαρακρητιστικά σε ανάρτηση.
Όπως ενημερώνει η σελίδα, η κηδεία του Ευτύχη θα γίνει την Παρασκευή 03/05 και ώρα 16:00 από τον Ιερό της Παναγιάς στο νεκροταφείο των Κουνουπιδιανών
ekriti.gr