Χανιά: Θρασύτατο περιστατικό σε γυναίκα – Πρώην σύζυγος και γιος διέρρηξαν το σπίτι της, έβαλαν τα ρούχα της σε σακούλες και τα πέταξαν έξω

Χανιά: Θρασύτατο περιστατικό σε γυναίκα – Πρώην σύζυγος και γιος διέρρηξαν το σπίτι της, έβαλαν τα ρούχα της σε σακούλες και τα πέταξαν έξω

Θύμα μιας απίστευτης εισβολής έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου, μία 40χρονη γυναίκα από τα Χανιά, όταν ο εδώ και 2 χρόνια εν διαστάσει σύζυγος της μαζί με τον γιο τους, διέρρηξαν το διαμέρισμα της, ενώ η ίδια ήταν στη δουλειά της και πέταξαν σε σακούλες τα ρούχα της έξω από το πατρικό της σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φερόμενοι δράστες, αφαίρεσαν κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα του θύματος, αλλά και τις οικονομίες της.

Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν την εισβολή, της τηλεφώνησαν, με αποτέλεσμα η ίδια να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία.

Ο εν διαστάσει σύζυγος συνελήφθη μετά από καταδίωξη σε παρακείμενα χωράφια, ενώ ο γιος παραμένει ταμπουρωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το θύμα της διάρρηξης, κατάληψης του πατρικού της σπιτιού, αλλά και της απόπειρας κλοπής, είχε στο παρελθόν κατ’ επανάληψη κακοποιηθεί άγρια από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ενδεικτικό του καθεστώτος τρόμου που βιώνει η γυναίκα, είναι ότι το δικαστήριο, με αφορμή προηγούμενο περιστατικό σε βάρος της, είχε απαγορεύσει στους φερόμενος ως δράστες να εισέρχονται στο σπίτι της, χωρίς τη συναίνεση της.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Πολύζου – ertnews.gr