Χανιά: Τεράστιες ουρές στην εθνική οδό – Αγανακτισμένοι οι οδηγοί εξαιτίας της καθυστέρησης (video)

Χανιά: Τεράστιες ουρές στην εθνική οδό – Αγανακτισμένοι οι οδηγοί εξαιτίας της καθυστέρησης (video)

Τα τελευταία δύο χρόνια οι οδηγοί που κινούνται κυρίως στην ΠΕ Χανίων στον ΒΟΑΚ έρχονται αντιμέτωποι με τις αποκαταστάσεις του οδοστρώματος και των πρανών μετά τις μεγάλες καταστροφές που άφησε πίσω της η καταστροφική κακοκαιρία του 2019.

Τη μια στενεύει ο δρόμος σε ένα σημείο, την άλλη τοποθετούνται φανάρια επί του ΒΟΑΚ. Μετά τις εργασίες στον κόμβο του ναυτικού νοσοκομείου σειρά παίρνει το τμήμα του δρόμου πριν τον κόμβο των Μεγάλων Χωραφιών όπου από σήμερα μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με στένωση λωρίδων κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα.

Το τελευταίο διάστημα η κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλη, καθώς τα ενοικιαζόμενα ΙΧ και τα τουριστικά λεωφορεία έχουν αυξήσει κατακόρυφα τον φόρτο κυκλοφορίας και εκατοντάδες μέτρα πριν από το σημείο της εκτέλεσης των εργασιών σχηματίζονται τεράστιες ουρές.

Οι οδηγοί αγανακτούν καθώς η σεζόν είναι μόλις στην αρχή και όσο περνούν οι μέρες τόσο θα αυξάνεται ο αριθμός των οχημάτων που θα διέρχονται του ΒΟΑΚ και αυτό μεταφράζεται σε ώρα καθυστέρησης.

Η στένωση του δρόμου πριν τα μεγάλα χωράφια έχει προθεσμία μέχρι τα τέλη Ιουνίου και ο Αντιπεριφερειάρχης ελπίζει τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί ενώ οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς μετά από στροφή μπορεί να δουν ξαφνικά μια ουρά αυτοκινήτων ακινητοποιημένη.

neatv.gr