Χανιά: Συνελήφθη 58χρονος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, φοιτήτριας στο Πολυτεχνείο Κρήτης (φωτο)

Χανιά: Συνελήφθη 58χρονος για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, φοιτήτριας στο Πολυτεχνείο Κρήτης (φωτο)
aeweb

Για βιαιοπραγία σε βάρος της 46χρονης συντρόφου του συνελήφθη ένας 58χρονος άνδρας από τις αστυνομικές αρχές Χανίων.

Το επεισόδιο συνέβη στον χώρο των φοιτητικών εστιών του Πολυτεχνείου Κρήτης, στα Κουνουπιδιανά καθώς η γυναίκα είναι φοιτήτρια σε σχολή του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ειδικότερα, η 46χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από την Κομοτηνή η οποία διαμένει στις φοιτητικές εστίες, το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε επίσκεψη από τον 58χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι Αρχές.

Κάτω από συνθήκες που θα εξεταστούν, οι δυο τους ξεκίνησαν να λογομαχούν με αποτέλεσμα η 46χρονη δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από τον 58χρονο και κατέρρευσε σχεδόν στην είσοδο της Εστίας.

Οι φοιτητές που μένουν στα διπλανά δωμάτια κάλεσαν την αστυνομία που επιλήφθηκε του περιστατικού και οδηγήθηκε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του δράστη στις 20:40, της ίδιας ημέρας. Ο 58χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αυτεπάγγελτα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέσω της διαδικασίας της ποινικής διαμεσολάβησης καθώς η 46χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά.