Χανιά: Συγκινεί το μήνυμα του Παναγιωτάκη που ελπίζει στην βοήθεια όλων μας

Χανιά: Συγκινεί το μήνυμα του Παναγιωτάκη που ελπίζει στην βοήθεια όλων μας

Χανιά: Συγκινεί το μήνυμα του Παναγιωτάκη που ελπίζει στην βοήθεια όλων μας

“Μπορεί να μην μπορώ να σας φτιάξω μια τέλεια καρδιά σε ζωγραφιά και μας τη μοιράσω απλόχερα,όμως καταλαβαίνω τον αγώνα που κάνετε για εμένα…”

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια ο μικρός Παναγιώτης, μέσω της ανάρτησης της μητέρας του, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μέχρι στιγμής τον έχουν βοηθήσει στον πραγματικά δύσκολο αγώνα που δίνει για να συνεχίσει να χαμογελά.

Από την στιγμή που γεννήθηκε παλεύει για τη ζωή του, αφού γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, η οποία του προκαλεί επανειλημμένες επιληψίες κάθε λεπτό της ώρας.

Το σοβαρό πρόβλημα με τις επιληψίες προσπαθεί να αντιμετωπίσει ο μικρός Παναγιώτης από τα Χανιά, ο οποίος θα εγχειριστεί στην Θεσσαλονίκη.

Για να βγει νικητής ο μικρός Παναγιώτης, χρειάζεται να υποβληθεί σε μία δύσκολη και πανάκριβη επέμβαση στις 12/11 στην κλινική Άγιου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, στο κόστος της οποίας η οικογένεια του 10χρονου, παρόλο που παλεύει “με νύχια και με δόντια”, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, καθώς τα έξοδα ανέρχονται στις 20.000 ευρώ.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική, ωστόσο χρειάζεται ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι να φτάσει ο Παναγιωτάκης στη Θεσσαλονίκη και να μπει ένα τέλος στην αγωνία που βιώνει ο ίδιος, αλλά και οι δικοί του.

“Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά για το παιδί μου….. τι άλλο να θέλει μια μάνα ……όταν έχει δίπλα της τόσους ανθρώπους να προσεύχονται και να στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που έχει να κάνει με την υγεία του παιδιού της ….. Πραγματικά είμαι και νιώθω δυνατή μέσα από τη δύναμη την αγάπη και τη στήριξή σας που μας δίνεται απλόχερα στο δύσκολο μονοπάτι μας ….. Να είστε όλοι καλά και υγιείς και να χαίρεστε ότι αγαπάτε” δηλώνει συγκινημένη η μητέρα του μικρού Παναγιώτη

Σε αυτή λοιπόν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ας δείξουμε όλοι το περίσσευμα ανθρωπιάς που έχουμε μέσα μας και ας ενισχύσουμε τον αγώνα που δίνει το Χανιωτάκι, για να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του μικρού Παναγιώτη

panagiotis

zarpa.gr