Χανιά: Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης

Χανιά: Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης

Χανιά: Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης
explore Chania

Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων  σε συνεργασία με τo Marias cafe και τον φιλοζωικό σύλλογο Χανίων θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης τρόφιμα κλπ καθώς και τροφές για τα αδέσποτα της πόλης μας.

Ακολουθεί το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στο facebook 

#ΠΡΟΣΟΧΗ_ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης κοινοποιήστε !!!! 👇👇👇👇

#Δυστυχώς λόγο του κορονοϊού πολλές οικογένειες και συμπολίτες μας έχουν έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μιλάμε μόνο για τις ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού συνόλου που βοηθάμε ως ομάδα αλλά πλέον μιλάμε και για συνανθρώπους μας που λόγο των καταστάσεων έχουν χάσει την δουλειά τους και χρωστάνε ρεύματα , ενοίκια , νερό κ.α Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει και το αύριο για όλους μας είναι αβέβαιο . Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να ενωθούν μαζί μας και να γίνουμε μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη σε αυτούς τους δυσχερούς καιρούς που περνάμε καθώς και για τ’ αδεσποτακια της πόλης μας . Η ομάδα μας σε συνεργασία με τo Marias cafe και τον φιλοζωικό σύλλογο Χανίων Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης τρόφιμα κλπ καθώς και τροφές για τα αδέσποτα της πόλης μας ! Σας παρακαλούμε όλους να στηρίξετε και αυτήν την πρωτοβουλία με ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει . Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Maria Androulaki από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα ! Αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε ο ένας την δύναμη και την στήριξη του άλλου πιο πολύ από ποτέ !!!

#Συγκεντρώνουμε : όσπρια ,ζυμαρικά χαρτικά , απορρυπαντικά , είδη πρωινού , χυμούς , μπισκότα , κρουασάν , είδη ατομικής υγιεινής , αλεύρι , ζάχαρη , ντοματοπελτε , φρυγανιές , παξιμάδια, πατάτες , κρεμμύδια κλπ όπως επίσης σκυλοτροφές και γατοτροφές για τους τετραποδους αδέσποτους φίλους μας ότι μπορεί ο καθένας …

Όλοι μαζί μπορούμε !!! Άλλωστε η Αγία γραφή στο κατά Λουκάν ευαγγέλιο αναφέρει 3:11 «Όποιος έχει δύο χιτώνες ας δώσει τον ένα σ’ αυτόν που δεν έχει, κι όποιος έχει τρόφιμα ας κάνει το ίδιο».

Γίνε μια ανάσα ανακούφισης για τον συνάνθρωπο σου !! Βοήθησε ένα αδέσποτο της πόλης σου ..❤️💪✌️🙌

#ΠΡΟΣΟΧΗ_ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συγκέντρωση τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης κοινοποιήστε !!!! 👇👇👇👇#Δυστυχώς λόγο του…

Gepostet von Βοήθα με να μπορώ. Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων. am Mittwoch, 8. April 2020