Χανιά: Στο Γαλατά δηλητηριάσαν με φόλες αρκετές γάτες!

Χανιά: Στο Γαλατά δηλητηριάσαν με φόλες αρκετές γάτες!

Σχεδόν όλες οι γάτες που φρόντιζε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη, βρέθηκαν νεκρές από φόλες.

aeweb

Η κα Μπομπολάκη ξεσπά εναντίον όποιου προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, σημειώνοντας σε ανάρτησή της…

ΞΑΝΑ ΣΤΗ BLACK LIST ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Γαλατάς Χανίων, γνωστό και ως το χωριό της φόλας. Τις ξέκαναν όλες. Επαγγελματίες στη φόλα κάτοικοι του Γαλατά Χανίων εδώ και ένα μήνα και παραπάνω έχουν προβεί σε πογκρόμ δηλητηρίασης.

Σχεδόν όλες οι γάτες που φρόντιζα ειναι νεκρές . Αναμεσά τους και πολύ αγαπημένες μου αδεσποτούλες .Η γάτα διπλα στο σακι με τη τροφή είχε γεννήσει αρκετές φορές .Πέρυσι μπορέσαμε και την πιάσαμε κ την στειρώσαμε .Κάθε μερα με περίμενε πάνω σ ένα παλιό αμάξι .Δεν ξερω ,αν θα κανω μήνυση.

Αυτό που σίγουρα όμως θα κανω είναι το καλοκαίρι , όταν θα φέρνουν τους τουρίστες να δουν το τάφο και το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη θα ενημερώνονται απο εθελοντές όλοι για το ποιο είναι το χωριο του Μικη ,που αγαπούσε τοσο πολύ τα ζωα.

Δολοφόνοι εδώ και χρονια έχουν σκοτώσει πάνω απο 400 αδέσποτα .Αυτή θα είναι και η γαλήνη ψυχής όλων αυτων των δηλητηριασμένων ζώων , που δεν έφταιξαν σε τίποτα ούτε είναι υπεύθυνα για την αδεσποτεία τους .Η φωτογραφία από παλιότερη διαμαρτυρία στη πλατεία του χωριού για άλλο αποδεκάτισμα αδέσποτων.

Η Αστυνομία ας ενεργήσει ,αν θέλει .Αυτεπάγγελτο είναι και την ενημέρωση την εχει μέσα από το δημοσίευμα αυτό.