Χανιά: Στη φυλάκη ο 37χρονος Χανιώτης που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια (φωτο)

Χανιά: Στη φυλάκη ο 37χρονος Χανιώτης που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια (φωτο)

Χανιά: Στη φυλάκη ο 37χρονος Χανιώτης που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια (φωτο)
explore Chania

Τον δρόμο για τις φυλακές της Τρίπολης θα πάρει ο 37χρονος Χανιώτης (κάτοικος περιοχής του Δήμου Πλατανιιά) που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών, ηλικίας από 9 έως 13 ετών.

Η απόφαση που ελήφθη ήταν “προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο”, η οποία ήταν η βασική κατηγορία και θεωρείται κακουργηματική πράξη.

Αυτός είναι ο 37χρονος Χανιώτης που φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικους (φωτο)

Μάλιστα τα στοιχεία του 37χρονου δημοσιοποιήθηκαν πριν μερικές ώρες από την Αστυνομική διεύθυνση Χανίων και αφού πρώτα είχε ληφθεί το “Οκ” από την Εισαγγελία Εφετών, για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο 37χρονος Χανιώτης απολογήθηκε το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων και του εισαγγελέως, σε μια διαδικασία που κράτησε για περισσότερες από 4 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία που τον βαραίνει ο 37χρονος φέρεται να ασέλγησε με σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τελικά 5 ανήλικων ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Ο κατηγορούμενος με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα αγγλικών φέρεται να τα οδηγούσε στο σπίτι του όπου διέμενε με τη μητέρα του και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Συμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να συνομιλούσε και μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τα παιδιά με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου ενώ βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή του.

flashnews.gr