Χανιά: Σοκάρουν όσα είπε η 15χρονη για το ξύλο και τις βιαιοπραγίες του πατέρα της

Χανιά: Σοκάρουν όσα είπε η 15χρονη για το ξύλο και τις βιαιοπραγίες του πατέρα της

Οργή προκαλούν όσα καταγγέλλει η 15χρονη κοπέλα ότι συνέβαιναν στο σπίτι της σε γειτονιά των Χανίων (δείτε εδώ)

aeweb

Οι φωνές του παιδιού ξεσήκωσαν την γειτονιά, με έναν γείτονα να ζητάει το λόγο από τον 52χρονο να σταματήσει να χτυπά το κορίτσι και να δέχεται κατόπιν και ο ίδιος το μένος του πατέρα, ο οποίος του επιτέθηκε, αλλά κατόπιν φρόντισε να φύγει με μία μοτοσικλέτα.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το κορίτσι περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη, λέγοντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε ο πατέρας της, αλλά ο 52χρονος είχε στο παρελθόν κατ’ επανάληψη βιαιοπραγήσει, τόσο στην ίδια, όσο και στα ανήλικα αδέλφια της, ηλικίας 13 και 4 ετών, αλλά και στην μητέρα τους.

Σε μία μάλιστα περίπτωση, είχε αφήσει στο μπαλκόνι για τιμωρία την δίχρονη τότε αδελφούλα της, η οποία με το κλάμα και τις φωνές της εκλιπαρούσε να την βάλει στο σπίτι.

Όμως, ούτε με τη γειτονιά φαίνεται πως τα είχε καλά ο 52χρονος, ωστόσο, ουδείς, ούτε η οικογένεια, ούτε οι γείτονες έβρισκαν τη δύναμη να κάνουν κάποια καταγγελία, καθώς ήταν ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής. Και βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά αυτή που η αστυνομία κλήθηκε να παρέμβει.

Όμως και μετά την προσαγωγή του στο αστυνομικό μέγαρο, χρειάστηκαν τρεις αστυνομικοί για να τον κάνουν καλά και να μη δημιουργηθεί νέο επεισόδιο, όταν εμφανίστηκε συγγενικό πρόσωπο του γείτονα που δέχθηκε το χτύπημα και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, έχει ήδη ειδοποιηθεί και ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας στην οποία εργάζεται ο 52χρονος, για τον οποίο, αν και κανείς δεν λέει κάτι για την εργατικότητά του, ωστόσο η συμπεριφορά του πολλές φορές έχει δημιουργήσει ζητήματα. Μάλιστα, μιλώντας στο Parakritika.gr, o προϊστάμενός του ανέφερε χαρακτηριστικά πως… “Ποτέ κανείς δεν είδε τα παιδιά του να χαμογελάνε”.

Σε μία άλλη περίπτωση, που είναι σε θέση να γνωρίζει το Parakritika.gr, ο 52χρονος απείλησε γείτονά του ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του, περιμένοντάς τον αξημέρωτα έξω από το σπίτι του. Όμως, η ψυχραιμία και η απάντηση που έλαβε ο 52χρονος από τον γείτονά του ήταν τέτοια που τον ανάγκασαν να… υποχωρήσει.

Πλέον ο 52χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και των τριών παιδιών του, αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε δύο ακόμα άτομα.