Χανιά: Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Πλατανιά

Χανιά: Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Πλατανιά

Την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της και οι 2 αλλοδαποί άντρες

Ένας εκ των αστυνομικών που βρέθηκε στον Πλατανιά Χανίων χθες το απόγευμα, Πέμπτη 8/06, έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη στιγμή της σύλληψης των δύο ανδρών που κακοποιούσαν μητέρα και 12χρονο παιδί, σε ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας (δείτε εδώ).

Ο λόγος για τον Στέλιο Σεληνιωτάκη, Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή της σύλληψης δηλώνοντας υπερήφανος για την απόδοση της ομάδας του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, βρίσκονταν σε περιπολία σε χωριό των Χανίων όταν εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα και αποφάσισαν να το ελέγξουν. Ωστόσο, το αυτοκίνητο αντί να ελαττώσει ταχύτητα, την ανέπτυξε.

Όταν τελικά κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, βρήκαν μία οικογένεια αλλοδαπών με ένα 12χρονο παιδί και με έναν ακόμη συγγενή τους να επιβαίνουν στο όχημα.

Η γυναίκα, με νοήματα και με τη χρήση Google translate τους ενημέρωσε ότι την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της.

Η ομάδα της αστυνομίας συνέλαβε τους δύο αλλοδαπούς και τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ η παθούσα και το μικρό παιδί της τους ευχαρίστησαν θερμά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Στέλιου Σεληνιωτάκη: