Χανιά: Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα – “Τρέμω να βγω από το σπίτι” – Σοκάρει η καταγγελία της (φωτο)

Χανιά: Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα – “Τρέμω να βγω από το σπίτι” – Σοκάρει η καταγγελία της (φωτο)

Ήταν αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν μία κάτοικος Χανίων, μαζί με τη φίλη της περπατούσαν στη περιοχή του Κλαδισού, με τα σκυλάκια τους. Ξαφνικά, πετάχτηκε στον δρόμο ένας άλλος σκύλος, μεγαλόσωμος (πιθανότατα pitbull, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα).

Εκεί ξεκίνησαν στιγμές τρόμου για την 57χρονη. Η ίδια εξιστορεί στο zarpanews.gr το πως ξέφυγε από τα δόντια του αγριεμένου σκυλιού.

«Προσπάθησα να τον πιάσω από το λουράκι και να τον δέσω σε ένα δέντρο, με το σκεπτικό να μη τριγυρνά ελεύθερος μέχρι να βρεθεί το αφεντικό του. Εκείνος πήγε να επιτεθεί στο μικρό μου σκύλο. Για να τον προφυλάξω τον έδωσα στη φίλη μου και εκείνη έτρεξε απέναντι στο πεζοδρόμιο. Τότε ο σκύλος ανέβηκε πάνω μου και με δάγκωσε αρχικά στο χέρι. Εγώ φώναζα για βοήθεια αλλά κανείς δεν σταματούσε. Κατάφερα να σκαρφαλώσω σε μία ελιά κι από εκεί σε ένα μπεντενάκι. Έκανα οτιδήποτε για να σωθώ εκείνη τη στιγμή. Είχα τρομάξει, έτρεχαν αίματα παντού. Μετά ο σκύλος με έπιασε από το πόδι και με πέταξε κάτω. Δεν είχα την δύναμή του για να αντισταθώ» είπε συγκλονισμένη.

«Αυτό επικρατούσε για 15 λεπτά. Προσπαθούσα ταυτόχρονα να πάρω τηλέφωνο τον άνδρα μου να έρθει, ωστόσο πέρασε ένα ζευγάρι και για να σωθώ, έτρεξα μέσα στο αμάξι τους! Με πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο» συνέχισε.

 

«Το χέρι μου είναι γεμάτο πληγές, δεν μπορώ πλέον να εξυπηρετηθώ πλήρως και τρέμω να βγω από το σπίτι μου! Φοβάμαι να βγω έξω μήπως είναι εκεί και με ξανά πάρει κυνήγι. Σκέφτηκα μέχρι και περιοχή να αλλάξω» δήλωσε τρομαγμένη η 57χρονη.

 

«Δεν τα έχω βάλει με τον σκύλο, αλλά με τον ιδιοκτήτη. Ξέρω ότι τα σκυλιά δεν φταίνε. Είναι ο τρόπος που τα μεγαλώνεις! Ο ιδιοκτήτης δεν ξέρω αν έχει βρεθεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει όλοι να προσέχουν! Στη γειτονιά κυκλοφορούν παιδάκια με τα ποδήλατά τους μητέρες με μωρά, τουρίστες. Μπορεί να δαγκώσει τον οποιονδήποτε» συμπλήρωσε.

Είναι πράγματι τρομακτικό, να βγαίνεις από το σπίτι σου αμέριμνος για περπάτημα, να θες να βοηθήσεις ένα ζωντανό και έπειτα αυτό να σου επιτίθεται. Το συμβάν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, μένει να βρεθεί ο ιδιοκτήτης – αν υπάρχει – και να προχωρήσουν οι διαδικασίες..

          

zarpanews.gr